Kremet tomatpasta med sopp og grønnkål

Glutenfri pasta, lavkarbo pasta og glutenfri lasagne

Hvem liker vel ikke en god pasta? Her finner du en oppskrift på en sunn, «grønn» og deilig pastarett som du kan stelle i stand  på under en halvtime! Perfekt som en sunn og kjapp middag og kan lages glutenfri. 

Ingredienser

 • 150g pasta av ditt valg (vi anbefaler fullkornspasta hvis du tåler gruten eller f.eks. linsepasta hvis du vil lage den glutenfri) 1/2 stor løk, finhakket
 • 150g sopp, hakket
 • 150g ferske cherrytomater, hakket
 • 1/2 boks  hermetiske tomater
 • 1/4 boks kokosmelk
 • 1 ss tamari
 • 1/2 ts røkt paprika
 • 1/2 ts salt av ditt valg
 • 1/4 ts spisskummen
 • 1 boks kidneybønner, godt skylt
 • 2 kopper grønnkålblader uten stamme, finhakket
 • Olje for steking

Slik gjør du

Kok pastaen slik som det står beskrevet på pakken. Samtidig steker du soppen og løken i en stekepanne med litt olje i cirka 5 minutter, fram til soppen mykner. Deretter tilsett cherrytomater, hermetiske tomater, kokosmelk, tamari, røkt paprika, salt og spisskummen. Stek under omrøring på en svak/medium varme i rundt 3-4 minutter. Ha i den kokte pastaen, kidneybønnene og grønnkålen, rør godt om og la blandingen steke fram til grønnkålen blir myk (ca. 2 minutter). Server og kos deg!

Oppskriften er hentet fra @earthofmaria.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen