Påskepannekaker – kos for påske

Disse søte pannekakene er perfekt som en deilig lunsj eller frokost, og vil få barna dine til å smile:) Grønn påskekos for hele familien, samt et lettvint måltid.

Ingredienser

 • 1 1/2 kopp fullkornsmel eller vanlig hvetemel. Glutenfritt mel som er egnet kan også brukes. 

 • 1 ts bakepulver

 • 1 ts natron

 • 1/4 ts salt

 • 1 1/2 kopper plantemelk, for eksempel havremelk

 • 2 ts eplecidereddik

 • 2 ss malt linfrø

 • 1 ss smeltet kokosnøttolje eller vegansk/melkefritt smør

 • 2 ss lønnesirup

 • 2 ts ren vaniljeekstrakt

 • en klype salt.

Slik gjør du

Bland alle ovennevnte ingrediensene sammen i en blender eller i en bolle. La pannekakerøren hvile i 5-10 min. Varm opp stekepannen på middels varme. Ha i 1 ts melkefritt smør eller kokosnøttolje, la det smelte og hell 1/3 kopp pannekakerøre i pannen. Stek på begge sider til pannekakene er gyldenbrune, ca 2-3 min på hver side. Server med friske bær, frukt og andre godsaker som du liker sammen med pannekakene dine. Kos dere! 

Pannekaker er deilig kos for påske.

Oppskriften er hentet fra @naturallyzuzu

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer.

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold. Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse.

Pannekaker er deilig kos for påske.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen