Sjokolade cupcakes (lavfodmap oppskrifter)

lavfodmap oppskrifter

Hos DiggBox finner du superdigge og spennende lavfodmap oppskrifter! Nå kan du nyte deilige sjokolade cupcakes som er glutenfri, lavfodmap og veganske. De kan lages på ca. en halvtime. Oppskriften er for 12 porsjoner.

Ingredienser: 

150 g kokosolje
130 g kokos yoghurt
130 g kokossukker
100 g melkefri mørk sjokolade i biter
100 g bokhvetemel
2-3 moste bananer
3 ss kakaopulver
1,5 ts bakepulver

For glasuren:
200 g melis
150 g melkefritt smør

TILBEREDNING

 - Forvarm ovnen til 180 grader og ha papirformer for cupcakes i en cupcakeform.- Bland sammen bananene og yoghurten i en blender.- Ha kokossukker og kokosolje i en stor bolle og visp med en elektrisk visp. Fortsett å vispe fram til miksen blir synlig lysere og luftigere.- Rør inn mel og bakepulver, etterfulgt av kakaopulver. Når det sistnevnte er jevnt foldet, tilsett banan- og yoghurtmiksen. - Knekk sjokoladen opp i små biter og ha dem i deigen.- Fyll cupcake formene med deigen og stek i ovnen i ca. 20-25 minutter fram til den blir gjennomstekt. Du kan teste deigen med en pinne eller en gaffel, den skal ikke feste seg. - Ta cupcake formen ut av ovnen og sett den til side for avkjøling. Mens cupcakes avkjøles, visp sammen ingrediensene til glasuren.- Når cupcakes er avkjølt, ha glasuren på slik som du ønsker. Det kan kreve litt øving først, så hvis du ønsker å gjøre det helt perfekt, øv på en tallerken eller noe annet først!

God fornøyelse😄 Sjekk ut vår blogg for flere lavfodmap oppskrifter! 

Denne oppskriften er hentet fra Bay's Kitchen. som publiserer superdigge lavfodmap oppskrifter. 
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen