Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Mr. Lee’s Zen Garden Vegetables nudler, 58 gr

49, -

Tilgjengelighet 16 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Prisbelønte glutenfrie gourmet-nudler som lages i en kopp. Mr Lee’s nudler har det innholdet av sukker, mettet fett og kalorier på markedet. 

 

Kategorier: , Stikkord: , ,

Prisbelønte glutenfrie gourmet-nudler som lages i en kopp. Mr Lee’s nudler har det innholdet av sukker, mettet fett og kalorier på markedet. De inneholder ikke MSG eller andre grusomheter/skadelige stoffer (kunstige konserveringsmidler, smakstilsetninger eller fargestoffer). De er for å nytes med god samvittighet! Dette er autentiske miso risnudler med asparges, grønne bønner, spinat og ingefær. Produsenten bruker frysetørkede ingredienser på en unik måte for å sikre at de fleste næringstoffene bevares i produktet.

  • 202 kalorier
  • Lavt sukkerinnhold

Mr Lees Garden Vegetables nudler er glutenfri og vegansk.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.07 kg

Ingredienser

Risnudler (74%) (salt, sukker), hvit miso (8,3%) [soya (SOYA), rissalt], frysetørkede grønnsaker (7%) [asparges, blomkål, spinat, grønne bønner], rismel, gjærekstrakt [Gjærekstrakt, salt, solsikkeolje, surhetsregulator: sitronsyre], Mung bønnespirer, ingefær (0,7%). 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per pakke

Energi 848 kJ/202 kcal

Fett 1.13 g  

– hvorav mettet 0.22 g

Karbohydrater 41 g

–  hvorav sukkerarter 2.93 g

Protein 6.51 g

 Salt 2.38 g

Allergener

Vegansk og glutenfri. Inneholder soya. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen