Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Clipper Italian Roast & Ground kaffe, 227 g

89, -

Tilgjengelighet 5 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Clipper sin italienske Roast and Ground kaffe er en økologisk, rik, smakfull kaffe med en kraftig aroma. Mørk, dyp og intens, perfekt som ettermiddagskaffe.

Clipper sin italienske Roast and Ground kaffe er en økologisk, rik, smakfull kaffe med en kraftig aroma. Mørk, dyp og intens, perfekt som ettermiddagskaffe.
– Fairtrade

– Økologisk

Tips for å lage god kaffe:

– Alltid bruk ferskt vann

– Bruk en toppet dessertskje per kopp for hvilken som helst kaffetrakter

– Tilsett vann som er kokt og litt avkjølt

– Resten er opp til deg!

Ingredienser

Økologisk malt Arabica kaffe. Fairtrade.

Clipper-produkter er laget med kun rene naturlige ingredienser. De bruker ingredienser av høyeste kvalitet, og tilsetter ingenting kunstig. Ikke rart at deres produkter smaker så godt.

Alle ingrediensene deres er etisk fremskaffet. De vil gjøre verden til et mer rettferdig sted. Clipper har jobbet med Fairtrade siden 1994, og i dag er de veldig stolte over å være verdens største Fairtrade-te-merke. Clipper-produktene er produsert med god samvittighet. De streber kontinuerlig etter å forbedre arbeidstakernes velferd, samtidig som de hjelper med å forbedre standarder innen utdanning, helse og bolig. 

Om DiggBox

DiggBox er en nettbutikk for sunnere lavFODMAP mat på nett. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av matvarer som gjør det enkelt å sette sammen et sunnere kosthold, uansett om det er glutenfritt, laktosefritt, lavkarbo, sukkerfritt, vegetar, vegan eller lavFODMAP.

Clipper Italian er økologisk og Fairtrade kaffe.

Vekt 0.23 kg
Rull til toppen