fbpx

Clipper Papua New Guinea kaffe, 227 g

kr89

8 på lager

Denne kaffen er ved alle kaffetraktere hos Clipper. En perfekt morgenkaffe, rik, smøraktig og “smooth” – en virkelig enestående smak.

Kjøp

Beskrivelse

Denne kaffen er ved alle kaffetraktere hos Clipper. En perfekt morgenkaffe, rik, smøraktig og “smooth” – en virkelig enestående smak.

– Fairtrade

– Økologisk

Tips for å lage god kaffe:

– Alltid bruj ferskt vann

– Bruk en toppet dessertskje per kopp for hvilken som helst kaffetrakter

– Tilsett vann som er kokt og litt avkjølt

– Resten er opp til deg!

Ingredienser

Økologisk malt Arabica kaffe. Fairtrade.

Produsenten

Clipper-produkter er laget med kun rene naturlige ingredienser. De bruker ingredienser av høyeste kvalitet, og tilsetter ingenting kunstig. Ikke rart at deres produkter smaker så godt.

Alle ingrediensene deres er etisk fremskaffet. De vil gjøre verden til et mer rettferdig sted. Clipper har jobbet med Fairtrade siden 1994, og i dag er de veldig stolte over å være verdens største Fairtrade-te-merke. Clipper-produktene er produsert med god samvittighet. De streber kontinuerlig etter å forbedre arbeidstakernes velferd, samtidig som de hjelper med å forbedre standarder innen utdanning, helse og bolig. 

Om DiggBox

DiggBox er en nettbutikk for sunnere lavFODMAP mat på nett. Vi leverer unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av matvarer som gjør det enkelt å sette sammen et sunnere kosthold, uansett om det er glutenfritt, laktosefritt, lavkarbo, sukkerfritt, vegetar, vegan eller lavFODMAP.

Clipper er økologisk og Fairtrade kaffe.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.23 kg

Ingredienser

Økologisk malt Arabica kaffe. Fairtrade.

Næringsinnhold

Allergener

Fri for alle kjente allergener.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top