Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Divine Drinking Chocolate, 400 g

109, -

Tilgjengelighet 2 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Divine kakaopulver er laget av de fineste Fairtrade kakaobønner av høy kvalitet som er dyrket av bøndene i Kuapa Kokoo i Ghana, som er stolte av Divine, selskapet de er medeier. Den er laget for sjokoladeelskere! Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette melk eller plantemelk for en deilig og kremaktig varm sjokoladedrikke. 

Merkevare: Divine
Varenummer: 312 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Divine Drinking Chocolate kakaopulver, 400 g 

Divine kakaopulver er laget av de fineste Fairtrade kakaobønner av høy kvalitet som er dyrket av bøndene i Kuapa Kokoo i Ghana, som er stolte av Divine, selskapet de er medeier. Kakaoen deres dyrkes i skyggen av den tropiske regnskogen og gjæres langsomt og tørkes i solen for å få frem den fulle smaken som gjør den helt suveren på smak. Den er laget for sjokoladeelskere! Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette melk eller plantemelk for en deilig og kremaktig varm sjokoladedrikke. 

Fairtrade kakao dyrket av familiebønder i Ghana. Eid av kakaobønder, dette er deilig varm sjokolade med en krydret ingefærsmak som skal holde deg varm om vinteren. Riktig god sjokolade med naturlige ingredienser. 100% rent kakaosmør. Ingen palmeolje eller soya. Ingen kunstige smaker. 

  • Soyafri
  • Vegansk/Melkefri
  • Fairtrade

Ingredienser

Fairtrade sukker, Fairtrade kakaopulver, dekstrose, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, salt.

Produsenten

Fra prisbelønt sjokolade til en innovativ forretningsmodell som kjemper for bønder, er produsenten forpliktet til å gjøre forretninger annerledes. Divine er den eneste produsenten av Fairtrade sjokolade som eies av kakaobønder. De har vunnet mange priser for sin velsmakende sjokolade og en annerledes forretningsmodell som fokuserer på samfunnsansvar.

Divine Chocolate er en global samfunnsansvarlig virksomhet med en stor misjon. Deres misjon er å utvikle et vellykket globalt bondeid sjokoladeselskap som bruker sjokoladens fantastiske kraft til å glede og engasjere, og bringe mennesker sammen for å skape verdige handelsforhold, og dermed gi produsenter og forbrukere styrke. Deres forretningsmodell gjenspeiler troen på at produsenter skal få en andel av fortjenesten de er med på å skape. Det er grunnen til at aksjonær i Divine Chocolate er Kuapa Kokoo Farmers ’ Union, et kooperativ med 100 000 kakaobønder i Ghana som dyrker kakao av den beste kvaliteten for deres produkter. 

Divine Drinking Chocolate kakaopulver er Fairtrade og melkefri.

Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Fairtrade sukker, Fairtrade kakaopulver, dekstrose, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, salt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/per kopp:

Energi – 1607kJ/659kJ eller 381kcal/157kcal

Fett 5,3 g/4,1 g

– hvorav mettet 3,4 g/2,6 g

Karbohydrat 73,6 g/21,9 g

* hvorav sukker 69,4 g/21,1 g

Fiber 7,8 g/1,4 g

Protein 5,7 g/7,3 g

Salt 0,6 g/0,3 g

* per 18 g porsjon med 180 ml lett melk

Allergener

KAN INNEHOLDE SPOR AV: melk, soya, frokostblandinger som inneholder gluten og nøtter.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen