Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-6%

Beauty Sweeties vegansk godteri smakspakke, 4 x 125 g

169, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Beauty Sweeties er vegansk og gelatinfritt godteri formet som søte figurer. Deilige og saftige fruktgummier som er basert på fruktjuice og inneholder også små fruktbiter. Inneholder ekte aloe vera og koenzym Q10. De er fri for kunstige smaksstoffer og konserveringsmidler. De er basert på naturlig smak med og inneholder fruktjuice og fruktbiter. Denne smakspakken inneholder fire varianter av Beauty Sweeties.

Beauty Sweeties vegansk godteri smakspakke, 4 x 125 g 

Beauty Sweeties er vegansk og gelatinfritt godteri formet som søte figurer. Deilige og saftige fruktgummier som er basert på fruktjuice og inneholder også små fruktbiter. Inneholder ekte aloe vera og koenzym Q10. De er fri for kunstige smaksstoffer og konserveringsmidler. De er basert på naturlig smak med og inneholder fruktjuice og fruktbiter.

Denne smakspakken inneholder fire varianter av Beauty Sweeties (toppbildet er kun for illustrasjon):

– Sugarfree Bunnies – vegan og sukkerfritt godteri formet som små søte kaniner. Deilige, søte, sukkerfrie, naturlige og vakre godterikaniner laget av gelatinfri fruktgummi og fruktig skum. De søte kaninene har et høyt fruktinnhold takket være mange deilige og saftige frukter som epler, druer og kirsebær. Inneholder ingen kunstige fargestoffer , kunstige smakstilsetninger eller kunstige konserveringsmidler. Kun godt og naturlig!

– Søte Kroner – Beauty Sweeties Søte Kroner er laktosefritt godteri formet som sommerfugler. Søt vegansk fruktgummi formet som lekre søte kroner! Inneholder ikke gelantin, konserveringsmidler, kunstige farge- eller smaksstoffer. Inneholder 15% fruktpuré fra pærer, epler, jordbær, juice fra bringebær , kirsebær og solbær. 

– Vegan Butterflies – Beauty Sweeties Butterflies er vegan godteri formet som sommerfugler. Deilige, saftige og veganske fruktgummi som er basert på fruktjuice og inneholder også små fruktbiter. Inneholder ekte aloe vera og koenzym Q10. Sommerfuglene er fri for kunstige smaksstoffer og fri for konserveringsmidler. De er basert på naturlig smak med og inneholder 17 % fruktjuice og 4 % fruktbiter.

– Sure Katter – Beauty Sweeties Butterflies er vegan og glutenfritt godteri formet som små katter. Syrlig vegansk fruktgummi formet som sure, men søte katter! Inneholder ikke gelantin, konserveringsmidler, kunstige farge- eller smaksstoffer. Inneholder 25 % juice fra epler, kirsebær og sitroner.

Disse søte vingummiene fra  Beauty Sweeties vil lyse opp i dagen din. De er så deilige og lakre, og har så mye mer å tilby! Navnet Beauty Sweeties er ikke tilfeldig. Disse deilige vingummiene er beriket med koenzym Q10,  aloe vera og biotin. De er helt perfekt for å ta vare på din skjønnhet!  Med Beauty Sweeties kan du snacke med god samvittighet og pleie huden, håret og neglene.

  • Fettfri
  • Glutenfri
  • Laktose- og melkefri
  • Vegan og gelatinfri
  • Fri for kunstige smakstilsetninger og smaksstoffer

Beauty Sweeties are vegansk og glutenfritt godteri.

Vekt 0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Næringsinnhold

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete og soya. Produktet er helt fritt for allergener.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen