Biovegan My Focaccia Baking Mix, 500 g

Biovegan My Focaccia Baking Mix er en økologisk glutenfri bakemiks for focaccia. Med den kan du lage ferskt brød på null-komma-niks!

75, -

Tomt på lager

Registrer din e-post og bli varslet når dette produktet er på lager igjen

Biovegan My Focaccia Baking Mix, 500 g  

Biovegan My Focaccia Baking Mix er en økologisk glutenfri bakemiks for focaccia. Med den kan du lage ferskt brød på null-komma-niks!

Det er lite som slår hjemmebakt brød til frokost, lunsj eller middag. Med Biovegan My Focaccia Baking Mix kan du enkelt bake deilig og glutenfri focaccia. Det eneste du trenger å tilsette er litt vann, olivenolje og gjær.

Du kan også tilsette andre ingredienser etter ønske, for eksempel soltørkede tomater, oliven, krydder eller urter for å gjøre focaccia mer smakfull. 

Med denne brødbakemiksen fra Biovegan blir brødbaking en barnelek. Med den kan du bake en deilig og luftig glutenfri focaccia på null-komma-niks når du ønsker det, og den vil smake himmelsk.

Denne bakemiksen på 500 g gir ca. 910 g focaccia.

  • klimanøytral
  • Vegansk og melkefri
  • fri for gluten
  • økologisk
  • enkelt å bruke

TILBEREDNING

I tillegg til miksen trenger du:

  • 550 ml vann
  • 5 ss (50 ml) olivenolje
  • 1 pakke BIOVEGAN master bakegjær/tørrgjær (7 g) eller en annen type bakegjær
  • stavmikser med deig krok
  • VALGFRITT: halverte cocktailtomater, salt og urter til dryss
Framgangsmåte:
  • Ha brødmisken i en stor bolle, bland den med gjær, tilsett så vann og halvparten av oljen.
  • Bland alt sammen godt, først sakte i ett minutt og deretter i 4 minutter på høyeste hastighet med stavmikseren.
  • La deigen, dekket med et fuktig håndkle, heve på et lunt sted i 45 minutter.
  • Forvarm ovnen til 200 °C sirkulasjonsvarme eller 225 °C over-/undervarme og sett en ildfast form fylt med vann inn i ovnen.
  • Legg deigen på et stekebrett med bakepapir og form et rektangel på ca. 25 x 30 cm ved hjelp av en deigskrape. La deigen hvile igjen i 15 minutter.
  • Dytt de halverte cocktailtomatene ned i deigen, ha på resterende olje og dryss på salt og urter.
  • Stek focacciaen i 25 minutter i ovnen (sirkulasjonsvarme) eller 35 minutter med over-/undervarme.
  • Nyt focacciaen etter at den har avkjølt seg litt.
Vekt0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Maisstivelse*, fullkornsrismel*, tapiokastivelse*, lett rismel*, potetstivelse*, fullkornshirsemel*, maismel*, psylliumskall*, salt, quinoasurdeigspulver* (94 % quinoamalt produkt*, ris malt produkt*), druekonsentrat*.

Inneholder mais. Kan inneholde spor av soya, selleri, sennep, lupin og nøtter.

*fra kontrollert økologisk dyrking

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 959 kj / 227 kcal

Fett 4,8 g

Karbohydrater 43 g

– hvorav sukker 1,1 g

Fiber 1,9 g

Protein 2,0 g

Salt 1,2 g

Allergener

Inneholder mais. Kan inneholde spor av soya, selleri, sennep, lupin og nøtter.
Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen