Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

LoveRaw Chocolate Buttercups Peanut Butter, 34 g

39, -

Tilgjengelighet 47 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Disse melkefrie og veganske sjokoladecups er så gode at de blir spist opp ganske kjapt! De har 67% mindre sukker enn andre lignende produkter. De er søtet med kokosnøttsukker og er fri for raffinert sukker. 

 

Om produktet

Disse melkefrie og veganske sjokoladecups er så gode at de blir spist opp ganske kjapt! To deilige veganske sjokoladecups med kremaktig peanøtt smør-fyll. De har 67% mindre sukker enn andre lignende produkter. De er søtet med kokosnøttsukker og er fri for raffinert sukker. De er laget av kun enkle og naturlige ingredienser. Sjokoladen er økologisk og Fairtrade, samt glutenfri. De kommer i en 34 g pakke med to 2 x 17g sjokoladecups inni. Passer perfekt med en varm kopp te eller når du ønsker noe søtt. Kun 99 kcal per cup. 

LoveRaw sjokolade cups – økologisk, Fairtrade, vegan og laktosefritt godteri.

Vekt 0.04 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Peanøtter, økologisk fairtrade mørk sjokolade (kakaomasse, kokosnøtt sukker, kakaosmør), kakaosmør, økologisk agave, havsalt. 

Kan inneholde spor av MELK, EGG, SOYA, SULFITTER, SESAM, frokostblandinger som inneholder GLUTEN, PEANØTTER og andre NØTTER.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2448 kJ / 590 kcal
Fett 43 g
Hvorav mettede fettsyrer 17 g
Karbohydrater 32 g
Hvorav sukkerarter 17 g
Protein 15 g
Salt 0,11 g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya.  Inneholder MANDLER. Kan inneholde spor av MELK, EGG, SOYA, SULFITTER, SESAM, frokostblandinger som inneholder GLUTEN, PEANØTTER og andre NØTTER.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen