-10%

LoveRaw M:lk Chocolate smakspakke, 3 x 30 g

Melkefrie sjokolader fra LoveRaw er rett og slett banebrytende. De er så gode på smak at det er vanskelig å stoppe når man først har åpnet en og tatt en bit! Den smelter på tungen og smaker faktisk bedre enn melkesjokolade. 

94, -

930, - igjen til fri frakt
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

LoveRaw Chocolate smakspakke, 3 x 30 g 

Melkefri og vegansk sjokolade fra LoveRaw er rett og slett banebrytende. De er så gode på smak at det er vanskelig å stoppe når man først har åpnet en og tatt en bit! Den smelter på tungen og smaker faktisk bedre enn melkesjokolade. 

Denne smakspakken inneholder 3 varianter av LoveRaw sjokolade:

LoveRaw Just Chocolate sjokolade, 30 g

LoveRaw Salted Caramel sjokolade, 30 g

LoveRaw Peanut Butter sjokolade, 30 g

Vegansk «melke»sjokolade på et klassisk vis – prøv det, og det blir kjærlighet fra første bit. En perfekt kombinasjon av salt og søtt. De inneholder kun naturlige ingredienser, ingen grusomheter eller palmeolje. Kun 12 gr sukker per sjokolade!

LoveRaw sjokolade er vegan og laktosefri.

Se hvert produkt for næringsinnhold og ingredienser.

Om LoveRaw

Produsenten LoveRaw er opptatt av å lage en deilig melkefri og vegansk sjokolade som ikke er bare for veganere og dem som ikke tåler melk, men også for alle andre. De bruker kun de beste ingrediensene og sørger for en fantastisk smaksopplevelse.

LoveRaw startet med en ambisiøs ide: lage en legendarisk melkefri og vegansk sjokolade som smaker akkurat som eller bedre enn melkejokolade. Grunderne startet i 2013 med £ 600 i startkapital, en foodprosessor og dro på tur til London. De kom seg forfi resepsjonister og klarte å levere smaksprøver til en potensiell kjøper uten å ha satt opp et møte på forhånd. Heldigvis likte kjøperen smaksprøvene.

Siden den gang har det vært en helt utrolig reise: grunderne har solgt millioner av LoveRaw-produkter! Den opprinnelige ambisiøse ideen er nå deres virkelighet og de har kommet langt. Hvis du lurer på hvordan grunderne ser ut, kan du se dem avbildet på emballasjen som to personer med en rar genser på.

Deres misjon er å fortsette å lage legendarisk melkefri sjokolade mens de opprettholder deres prinsipper om kvalitet og innhold. De jobber for å bevise at melkefri og vegansk sjokolade kan være minst like god som vanlig melkesjokolade og til og med enda bedre, en skikkelig fest for smaksløkene. Bare prøv det, vi tror at du vil elske det!

LoveRaw sjokolade – vegan og laktosefri.

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Handlekurv
Rull til toppen