fbpx
-10%

LoveRaw Cre&m Wafer Bar smakspakke, 3 x 43 g

Himmelske godbiter fra LoveRaw! LoveRaw Cre & m Wafers er en superdigg godsak som du ikke finner maken til. En bit og du blir garantert hekta:)

105, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

LoveRaw Cre&m Wafer Bar smakspakke vegansk godteri, 3 x 43 g 

Himmelske godbiter fra LoveRaw! LoveRaw Cre & m Wafers er en superdigg godsak som du ikke finner maken til. En bit og du blir garantert hekta:)

Knasende kjeks med deilig fyll dyppet i kremet «melke»sjokolade. Den vil garantert bli den mest ettertraktede godsaken du kommer til å ha i vesken, bilen eller hjemme, og med en god grunn!

Denne smakspakken inneholder tre varianter av deilig LoveRaw Cream Wafer:

Mer om Love Raw Cream Wafer:
  • Knasende kjeks med kremfyll dyppet i silkemyk sjokolade
  • Uten kunstige ingredienser
  • Uten palmeolje
  • Vegansk og melkefri
Sjokolade, vafler og sjokoladecups fra Love Raw er rett og slett banebrytende. De er så gode på smak at det er vanskelig å stoppe når man først har åpnet en og tatt en bit! Den smelter på tungen og smaker faktisk bedre enn melkesjokolade. 
Vegansk/melkefri «melke»sjokolade på et klassisk vis – prøv det, og det blir kjærlighet fra første bit. En perfekt kombinasjon av salt og søtt. De inneholder kun naturlige ingredienser, ingen grusomheter eller palmeolje. 

Om LoveRaw

Produsenten LoveRaw er opptatt av å lage en deilig melkefri og vegansk sjokolade som ikke er bare for veganere og dem som ikke tåler melk, men også for alle andre. De bruker kun de beste ingrediensene og sørger for en fantastisk smaksopplevelse.

LoveRaw startet med en ambisiøs ide: lage en legendarisk melkefri og vegansk sjokolade som smaker akkurat som eller bedre enn melkejokolade. Grunderne startet i 2013 med £ 600 i startkapital, en foodprosessor og dro på tur til London. De kom seg forfi resepsjonister og klarte å levere smaksprøver til en potensiell kjøper uten å ha satt opp et møte på forhånd. Heldigvis likte kjøperen smaksprøvene.

Siden den gang har det vært en helt utrolig reise: grunderne har solgt millioner av LoveRaw-produkter! Den opprinnelige ambisiøse ideen er nå deres virkelighet og de har kommet langt. Hvis du lurer på hvordan grunderne ser ut, kan du se dem avbildet på emballasjen som to personer med en rar genser på. Deres misjon er å fortsette å lage legendarisk melkefri sjokolade mens de opprettholder deres prinsipper om kvalitet og innhold. De jobber for å bevise at melkefri og vegansk sjokolade kan være minst like god som vanlig melkesjokolade og til og med enda bedre, en skikkelig fest for smaksløkene. Bare prøv det, vi tror at du vil elske det! 

Vekt 0.15 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

LoveRaw Salted Caramel Cream Bar

Fyll med karamellsmak (47,5%) (sukker, mandel, vegetabilsk fett: solsikke, karamellisert sukker, kakaosprit, tørket glukosesirup, emulgator: solsikkecitin, naturlig smak), sukker, vegetabilsk fett (kokosnøttolje, kakaosmør, solsikke) olje), tørket glukosesirup, hvetemel, maisstivelse, karamellisert sukker, avfettet kakaopulver, kakaosprit, emulgator (solsikkecitin, soyalecitin), potetstivelse, hvetefibre, salt, naturlig vaniljesmak, fargestoff (gulrotkonsentrat), natriumbikarbonat.

Inneholder mandler, hvete og soya. LoveRaw Cream Wafer Bar HASSELNØTT- og kakaofyll (50%) [HASSELNØTTER(47%), sukker, kakaosmør, emulgator: solsikke-lecitin, salt], sukker, vegetabilsk fett (kokosnøtt), avfettet kakaopulver, HVETEmel, kakao, emulgator: solsikke-lecitin , maisstivelse, vegetabilsk fiber, salt, hevemiddel: natriumbikarbonat, maltbyggekstrakt, emulgator: SOYAlecitin, vanillin. Inneholder hasselnøtter, hvete og soya. LoveRaw White Choc Cream Bar

Hasselnøtt– og mandelfyll (48%) [sukker, hasselnøtter (20%), mandler (15%) rissirup, kakaolikør, solsikkeolje, emulgator: solsikkelecitin), sukker, vegetabilsk fett (kokosnøtt, kakaosmør), tørket glukose sirup, emulgator (soya lecithin, solsikke lecithin), hvetemel, avfettet kakaopulver, maisstivelse, potetstivelse, hvetefiber, salt, hevemiddel: natriumbikarbonat, solsikkeolje, naturlig vaniljesmak.

Inneholder hasselnøtter, mandler, hvete og soya.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g/ per 22.5 g porsjon

LoveRaw Salted Caramel Cream Bar

Energi (kJ) 2239 kj/504 kj

Energi (kcal) 534 kcal/120 kcal

Fett 30 g/6,7 g

  • hvorav mettet 16 g/3,6 g

Karbohydrat 63 g/14 g

  • hvorav sukker 46 g/10,0 g

Protein 3,3 g/0,7 g

Salt 0,11 g/0,02 g

LoveRaw Cream Wafer Bar

Energi 2288 kJ/547 kcal

Fett 34 g

  • Hvorav mettede fettsyrer 17 g
Karbohydrater 53 g
  • Hvorav sukkerarter 42 g
Protein 5,4 g Salt 0,2 g

LoveRaw Cream Wafer White Choc

Energi (kJ) 2257 kj/508 kj

Energi (kcal) 539 kcal/121 kcal

Fett 33 g/7,4 g

– hvorav mettet – 22 g/4,8 g

Karbohydrat 58 g/13 g

– hvorav sukkerarter 41 g/9,3 g

Protein 4,5 g/1 g

Salt 0,16 g/0,04 g

Allergener

Inneholder mandler, hasselnøtter, hvete og soya. Kan også inneholde spor av melk, egg, soya, sulfitter, sesamfrø, frokostblandinger som inneholder gluten, peanøtter og andre nøtter. Produsert på en fabrikk som håndterer disse ingrediensene.
Handlekurv
Rull til toppen