Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Moo Free Cinder Toffee sjokolade, 80 g

59, -

Tilgjengelighet 57 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Hver av disse luksuriøse sjokoladene er laget av økologiske og etisk fremskaffede ingredienser av høyeste kvalitet, Sjokoladen lages av den fineste økologisk kakaomassen fra plantasjene i Den Dominikanske republikk.  GREAT BRITISH FOOD AWARDS 2019 – HIGHLY RECOMMENDED. 

 

Moo Free Cinder Toffee sjokolade vegansk, 80 g

Moo Free Cinder Toffee melkefri sjokolade smaker nydelig. Hver av disse luksuriøse sjokoladene er laget av økologiske og etisk fremskaffede ingredienser av høyeste kvalitet, Sjokoladen lages av den fineste økologisk kakaomassen fra plantasjene i Den Dominikanske republikk. Den kombineres med rå uraffinert økologisk rørsukker og rispulver for å gi en fløyelsaktig myk og rik sjokoladesmak. I tillegg er denne sjokoladen tilsatt biter av Moo Fress Honeycomb Cinder Toffee som tilfører en deilig karamellsmak. Prøv Moo Free Cinder Toffee melkefri sjokolade i dag. 

Som alle sjokolader fra Moo Free, er denne 100 % vegansk og inneholder ingen animalske ingredienser.  I tillegg takket være deres strenge og allergenbevisste produksjonsprosesser, er hver av disse sjokoladestengene også helt melkefri, glutenfri og soyafri. Moo Free er en etisk familieeid britisk produsent som lager alle sine sjokolader med kjærlighet. Vi håper at du vil elske denne sjokoladen like mye som Moo Free elsket å lage dem.

GREAT BRITISH FOOD AWARDS 2019 – HIGHLY RECOMMENDED. 

Prøv Moo Free Cinder Toffee melkefri sjokolade i dag.

Om produsent

Moo Free er en prisbelønnet, etisk, familieeid britisk produsent som ble grunnlagt i 2010 av et par Mike og Andrea Jessop. Alle deres økologiske sjokolader er laget av naturlige ingredienser av høy kvalitet, inkludert økologisk kakaomasse med opprinnelse fra plantasjer i Den Dominikanske republikk. 

Deres verdiløfte er kvalitet, moro og etikk, og de prøver å sikre at alt de gjør oppfyller disse standardene. Fabrikkene deres sender for eksempel null avfall til landfill, og ingen av sjokoladene deres lages med ingredienser av animalsk opprinnelse. Fordi de produserer sjokoladene deres fra råvarer i deres egne allergenfrie fabrikker, kan kunder være sikre på at deres sjokolader er melkefri, glutenfri og soyafri. 

Produsenten Moo Free mener vi at alle bør behandles likt. De ansetter ikke menn over kvinner og betaler lik lønn i forhold til rolle og ferdighetsnivå. I tillegg samarbeider de med flere veldedige organisasjoner for å sysselsette mennesker som har problemer med å finne en jobb, og som et resultat er rundt 20% av deres fantastiske arbeidsstyrke autistiske.

Moo Free har vunnet mange priser. I fjor vant de følgende priser:

1. The Manufacturer – 2019

TOP 100 MANUFACTURER

Most inspirational UK manufacturer.

Independent – 2019

2. BEST VEGAN ADVENT CALENDAR

Moo Free Advent.

Mirror – 2019

3. BEST ALTERNATIVE EASTER EGGS

Moo Free Orignal Egg.

Vegan Food & Living Awards – 2019

4. BEST VEGAN CHOCOLATE

Perfect for children and adults alike.

Good Housekeeping – 2019

5. BEST DAIRY-FREE EASTER EGGS

Perfect for kids, we loved the creamy flavour of the chocolate.

Cosmopolitan – 2019

6. BEST DAIRY-FREE CHOCOLATE

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg.

Independent – 2019

7. BEST VEGAN & DAIRY FREE EASTER EGG

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg. Several testers (who usually eat dairy) couldn’t tell the difference between this and a traditional milk chocolate egg.

Vegan Food & Living – 2019

8. BEST VEGAN EASTER EGGS

Moo Free’s dairy free chocolate Easter eggs are simply delicious.

Independent – 2019

9. BEST VEGAN CHOCOLATE BAR

Mini Moos Cheeky Orange bar.

Prøv Moo Free Cinder Toffee melkefri sjokolade i dag.

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Økologisk kakao [39%] (kakaosmør, kakaomasse), økologisk rørsukker, økologisk rispulver (økologisk tørket rissirup, økologisk risstivelse, økologisk rismel), honeycomb toffee [13%] (sukker, glukosesirup, natrium bikarbonat), emulgator (økologisk solsikkelecitin), naturlig smakstilsetning. 87% av landbruksingrediensene produseres i samsvar med reglene for økologisk produksjon. Minimum kakaoinnhold 39%.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2402 kJ / 553 kcal

Fett 33g

 – hvorav mettet 20g

Karbohydrater 61G

 – hvorav sukkerarter 44g

Protein 3g

Salt 0,18 g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya og nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen