Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Moo Free Everyday Fruit & Nut sjokolade, 35 g

25, -

Tilgjengelighet 89 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Vi ønsker velkommen til Moo Frees nye hverdagsjokolader! Deres nye sjokoladeoppskrift uten melk gir en kremete “melke” sjokolade som smaker akkurat som vanlig melkesjokolade. Den får deg garantert til å hoppe av glede! Sjokoladen er laget ved å kombinere Moo Free sin fantastiske “melke” sjokolade med saftige rosiner og knasende hasselnøtter.

Merkevare: Moo Free
Kategorier: , , Stikkord: ,

Moo Free Fruit Nut laktosefri sjokolade, 35 g 

Moo Free Fruit Nut smaker kjempegodt!

Vi ønsker velkommen til Moo Frees nye hverdagsjokolader! Deres nye sjokoladeoppskrift (Moo Free sjokolade) uten melk gir en kremete “melke” sjokolade som smaker akkurat som vanlig melkesjokolade. Den får deg garantert til å hoppe av glede!

Moo Free sjokolade er laget ved å kombinere Moo Free sin fantastiske “melke” sjokolade med saftige rosiner og knasende hasselnøtter. Som alltid er Moo Free sjokolade melkefri, glutenfri, soyafri og veganske. Kakao som brukes i sjokoladen er er Rainforest Alliance / UTZ-sertifisert, noe som betyr at du er med på å beskytte planeten ved å kjøpe deres sjokolade. Prøv Moo Free Fruit Nut i dag.

  • Melkefri/vegansk
  • Glutenfri
  • Soyafri

Prøv Moo Free Fruit Nut i dag

Om produsent

Moo Free er en prisbelønnet, etisk, familieeid britisk produsent som ble grunnlagt i 2010 av et par Mike og Andrea Jessop. Alle deres økologiske sjokolader er laget av naturlige ingredienser av høy kvalitet, inkludert økologisk kakaomasse med opprinnelse fra plantasjer i Den Dominikanske republikk. 

Deres verdiløfte er kvalitet, moro og etikk, og de prøver å sikre at alt de gjør oppfyller disse standardene. Fabrikkene deres sender for eksempel null avfall til landfill, og ingen av sjokoladene deres lages med ingredienser av animalsk opprinnelse. Fordi de produserer sjokoladene deres fra råvarer i deres egne allergenfrie fabrikker, kan kunder være sikre på at deres sjokolader er melkefri, glutenfri og soyafri. 

Produsenten Moo Free mener vi at alle bør behandles likt. De ansetter ikke menn over kvinner og betaler lik lønn i forhold til rolle og ferdighetsnivå. I tillegg samarbeider de med flere veldedige organisasjoner for å sysselsette mennesker som har problemer med å finne en jobb, og som et resultat er rundt 20% av deres fantastiske arbeidsstyrke autistiske.

Moo Free har vunnet mange priser.

Moo Free sjokolade er laktosefri og glutenfri. 

Vekt 0.035 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Sukker, kakao [28%] (kakaosmør, kakaomasse), rismel, sikorirot, rosiner (6%), hasselnøtter (4%), kokosnøttolje, emulgator (solsikkelesitin).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2197 kJ / 527 kcal

Fett 30 g

– hvorav mettet 18 g

Karbohydrater 56 g

– hvorav sukker 42 g

Protein 3 g

Salt 0 g

Allergener

Inneholder hasselnøtter. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen