[wpdreams_ajaxsearchlite]

Moo Free Hazelnut Truffles, 108 g

125, -

Tilgjengelighet 6 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Hver av disse fantastiske gaveeskene inneholder 9 prisbelønte melkefrie trøfler som har et saftig, karamellisert hasselnøttesenter og belagt med Moo Free sin melkefrie «melke» -sjokolade av høy kvalitet.  

 

Moo Free Hazelnut Truffles, 108 g

Hver av disse fantastiske gaveeskene inneholder 9 prisbelønte melkefrie trøfler som har et saftig, karamellisert hasselnøttesenter og belagt med Moo Free sin melkefrie «melke» -sjokolade av høy kvalitet.

Moo Free Hazelnut Truffles er en perfekt gave til alle som har melkeproteinallergi, laktoseintoleranse, følger et vegansk  kosthold eller bare liker kvalitetssjokolade. Som alle Moo Free sine sjokolader er disse hasselnøtt-trøflene helt melkefri, glutenfri, soyafri og passer for vegetarianere og veganere.

I tillegg bruker Moo Free kun UTZ-kakao i sjokoladetrøflene sine. UTZ støtter bærekraftig jordbruk og bidrar til å gi bedre muligheter for bønder, deres familier og planeten vår. UTZ-programmet gjør det mulig for bønder å lære bedre jordbruksmetoder, forbedre arbeidsforholdene og ta bedre vare på barna og miljøet (www.utz.org)

Moo Free Hazelnut Truffles er en perfekt gave.

Om produsent

Moo Free er en prisbelønnet, etisk, familieeid britisk produsent som ble grunnlagt i 2010 av et par Mike og Andrea Jessop. Alle deres økologiske sjokolader er laget av naturlige ingredienser av høy kvalitet, inkludert økologisk kakaomasse med opprinnelse fra plantasjer i Den Dominikanske republikk. 

Deres verdiløfte er kvalitet, moro og etikk, og de prøver å sikre at alt de gjør oppfyller disse standardene. Fabrikkene deres sender for eksempel null avfall til landfill, og ingen av sjokoladene deres lages med ingredienser av animalsk opprinnelse. Fordi de produserer sjokoladene deres fra råvarer i deres egne allergenfrie fabrikker, kan kunder være sikre på at deres sjokolader er melkefri, glutenfri og soyafri. 

Produsenten Moo Free mener vi at alle bør behandles likt. De ansetter ikke menn over kvinner og betaler lik lønn i forhold til rolle og ferdighetsnivå. I tillegg samarbeider de med flere veldedige organisasjoner for å sysselsette mennesker som har problemer med å finne en jobb, og som et resultat er rundt 20% av deres fantastiske arbeidsstyrke autistiske.

Moo Free har vunnet mange priser. I fjor vant de følgende priser:

1. The Manufacturer – 2019

TOP 100 MANUFACTURER

Most inspirational UK manufacturer.

Independent – 2019

2. BEST VEGAN ADVENT CALENDAR

Moo Free Advent.

Mirror – 2019

3. BEST ALTERNATIVE EASTER EGGS

Moo Free Orignal Egg.

Vegan Food & Living Awards – 2019

4. BEST VEGAN CHOCOLATE

Perfect for children and adults alike.

Good Housekeeping – 2019

5. BEST DAIRY-FREE EASTER EGGS

Perfect for kids, we loved the creamy flavour of the chocolate.

Cosmopolitan – 2019

6. BEST DAIRY-FREE CHOCOLATE

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg.

Independent – 2019

7. BEST VEGAN & DAIRY FREE EASTER EGG

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg. Several testers (who usually eat dairy) couldn’t tell the difference between this and a traditional milk chocolate egg.

Vegan Food & Living – 2019

8. BEST VEGAN EASTER EGGS

Moo Free’s dairy free chocolate Easter eggs are simply delicious.

Independent – 2019

9. BEST VEGAN CHOCOLATE BAR

Moo Free Hazelnut Truffles er en perfekt gave.

Vekt 0.13 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kakaoskall [75%]: Kakao (UTZ kakaosmør, UTZ kakaomasse), sukker, rismel, sikori rot, kokosnøttolje, emulgator (solsikke lecithin). Minimum kakaoinnhold 32%.

Hasselnøttsenter [25%]: Hasselnøtter [50%], sukker.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2230 kJ / 533 kcal

Fett 31g

 – hvorav mettet 16g

Karbohydrater 57g

 – hvorav sukkerarter 45g

Protein 4g

Salt 0g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya. Inneholder hasselnøtter.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen