Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Moo Free Organic Original Bar sjokolade, 80 g

59, -

Tilgjengelighet 40 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Den luksuriøse melkefrie sjokoladen er laget av etisk fremskaffede ingredienser av høy kvalitet, inkludert den beste økologisk kakaoen fra plantasjer i Den Dominikanske republikk.  

 

Moo Free Premium Original laktosefri sjokolade, 80 g  

Den luksuriøse melkefrie sjokoladen er laget av etisk fremskaffede ingredienser av høy kvalitet, inkludert den beste økologisk kakaoen fra plantasjer i Den Dominikanske republikk. Produsenten Moo Free kombinerer den med rå, uraffinert og økologisk rørsukker og økologisk rispulver for å produsere en prisbelønnet, fløyelsaktig melkesjokolade som smelter i munnen.

I motsetning til tradisjonell melkesjokolade bruker de mer kakao, noe som gjør at Moo Free Premium Original laktosefri sjokolade har et kakaoinnhold på 45% og lavere sukkerinnhold. De originale kakaobønnene fra Den dominikanske republikk tilfører en nydelig hint av frukt til smaken. På grunn av Moo Frees strenge og allergenfrie produksjonsforhold, kan du være sikker på at deres sjokolader er helt melkefri, glutenfri, soyafri og egnet for vegetarianere og veganere.

Moo Free Premium Original laktosefri sjokolade er glutenfri, vegansk og nøttefri. Moo Free Premium Original laktosefri sjokolade smelter i munnen!

Om produsent

Moo Free er en prisbelønnet, etisk, familieeid britisk produsent som ble grunnlagt i 2010 av et par Mike og Andrea Jessop. Alle deres økologiske sjokolader er laget av naturlige ingredienser av høy kvalitet, inkludert økologisk kakaomasse med opprinnelse fra plantasjer i Den Dominikanske republikk. 

Deres verdiløfte er kvalitet, moro og etikk, og de prøver å sikre at alt de gjør oppfyller disse standardene. Fabrikkene deres sender for eksempel null avfall til landfill, og ingen av sjokoladene deres lages med ingredienser av animalsk opprinnelse. Fordi de produserer sjokoladene deres fra råvarer i deres egne allergenfrie fabrikker, kan kunder være sikre på at deres sjokolader er melkefri, glutenfri og soyafri. 

Produsenten Moo Free mener vi at alle bør behandles likt. De ansetter ikke menn over kvinner og betaler lik lønn i forhold til rolle og ferdighetsnivå. I tillegg samarbeider de med flere veldedige organisasjoner for å sysselsette mennesker som har problemer med å finne en jobb, og som et resultat er rundt 20% av deres fantastiske arbeidsstyrke autistiske.

Moo Free har vunnet mange priser. I fjor vant de følgende priser:

1. The Manufacturer – 2019

TOP 100 MANUFACTURER

Most inspirational UK manufacturer.

Independent – 2019

2. BEST VEGAN ADVENT CALENDAR

Moo Free Advent.

Mirror – 2019

3. BEST ALTERNATIVE EASTER EGGS

Moo Free Orignal Egg.

Vegan Food & Living Awards – 2019

4. BEST VEGAN CHOCOLATE

Perfect for children and adults alike.

Good Housekeeping – 2019

5. BEST DAIRY-FREE EASTER EGGS

Perfect for kids, we loved the creamy flavour of the chocolate.

Cosmopolitan – 2019

6. BEST DAIRY-FREE CHOCOLATE

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg.

Independent – 2019

7. BEST VEGAN & DAIRY FREE EASTER EGG

Moo Free’s Sea Salt & Caramel Easter Egg. Several testers (who usually eat dairy) couldn’t tell the difference between this and a traditional milk chocolate egg.

Vegan Food & Living – 2019

8. BEST VEGAN EASTER EGGS

Moo Free’s dairy free chocolate Easter eggs are simply delicious.

Independent – 2019

9. BEST VEGAN CHOCOLATE BAR

Mini Moos Cheeky Orange bar.

Moo Free Premium Original laktosefri sjokolade er vegansk og soyafri. 

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kakao (økologisk kakaosmør, økologisk kakaomasse), økologisk rørsukker, rispulver (organisk tørket rissirup, organisk risstivelse, organisk rismel), emulgator (økologisk solsikkelecitin), naturlig smak. Minimum kakaoinnhold 45%. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2402 kJ / 577 kcal

Fett 37g

 – hvorav mettet 23g

Karbohydrater 55g

 – hvorav sukkerarter 39g

Protein 3g

Salt 0,03 g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete, soya og nøtter.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen