Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Plamil Chocolate Bears in Bag, 125 g

79, -

Tilgjengelighet 21 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Disse søte bamsene smaker akkurat som melkesjokolade men er helt melkefri. Dette er vegansk og allergivennlig bamsemoms! 

Plamil Chocolate Bears in Bag vegansk godteri, 125 g 

Disse søte bamsene smaker akkurat som melkesjokolade men er helt melkefri. Plamil Chocolate Bears er vegansk og allergivennlig bamsemoms! 

Plamil Chocolate Bears er laget på Plamils egen fabrikk som aldri bruker melk, gluten eller nøtter. Inneholder ingen spor. 

–  Gluten- og melkefri

– Økologisk og Fairtrade

– Laget i Storbritannia med sertifisert kakao og 100% fornybar energi

– Vegansk godteri

– Produsert på en etisk måte

– Anbefales til alle som elsker sjokolade

Plamil sjokolade godteri er vegansk.

Om Plamil

Plamil Foods er lidenskapelig opptatt av å produsere mat av høyest mulig standard. De er mer enn et ‘merke’, ettersom de faktisk lager produkter på deres egen fabrikk, noe som gir kontroll over alle aspekter av produksjonen of resulterer i velsmakende mat for alle. De leverer smaksopplevelser til forbrukere, forhandlere, grossister og cateringselskaper over hele verden.

De tror at kundene deres skal kunne nyte maten med god samvittighet når de vet at mange hensyn tas under produksjon, være forsikret om at kun rene ingredienser brukes og om at ingen andre ingredienser er til stede. Deres produkter er laget etter de høyeste standarder, produksjonen er SALSA-sertifisert, og de er også sertifisert av slike organisasjoner som Fairtrade Foundation, Soil Association, UTZ og Kosher.  Plamil lager et bredt utvalg av prisbelønte produkter. Plamil sjokolade er kos med god samvittighet og uten skyldfølelse.

Mange ingredienser er økologiske eller fairtrade, og de behandler alle leverandører slik som de forventer å bli behandlet selv. Alle inkludert de som har matintoleranser, vegetarianere, veganere eller de som har særskilte religiøse behov kan nyte deres produkter med god samvittighet. Bærekraft har alltid stått høyt på agendaen hos Plamil. For dem handler det ikke bare om å anskaffe rene  ingredienser, men hele verdikjeden og måten de gjør forretninger på. De er stolte av at den energien som de bruker til å produsere deres produkter kommer fra 100% fornybare kilder. De er imot bruken av ingredienser som er laget ved hjelp av ‘nano’ teknologier eller fra en genmodifisert kilde.

Ingredienser

Rå rørsukker, kakaosmør, rispulver (rissiruppulver, risstivelse, rismel), kakaomasse, naturlige smaksstoffer. Alle ingredienser er økologiske. 

Kan inneholde spor av soya.

Vekt 0.125 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rå rørsukker, kakaosmør, rispulver (rissiruppulver, risstivelse, rismel), kakaomasse, naturlige smaksstoffer. Alle ingredienser er økologiske. 

Kan inneholde spor av soya.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2458 kj / 591 kcal

Fett 41 g

– hvorav mettet 24 g

Karbohydrat 51 g

– hvorav sukker 42.5 g

Fiber 4 g

Protein 2,8 g

Salt 0,07 g.

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete og nøtter og peanøtter. Kan inneholde spor av soya.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen