Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Plamil So Free Cocoa Bites White, 108 g

65, -

Tilgjengelighet 19 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En spennende nyhet fra Plamil! Biter av melkefri hvit sjokolade i en papirpose. En nytelse for den bevisste sjokoladeelskeren. 

Plamil So Free White cocoa bites, 108 g 

So Free White cocoa bites er en spennende nyhet fra Plamil! Biter av melkefri hvit sjokolade i en papirpose. En nytelse for den bevisste sjokoladeelskeren. 

–  Gluten- og melkefri

– Laget i Storbritannia med sertifisert kakao og 100% fornybar energi

– Vegansk

– Plastfri emballasje

– So free sjokolade som er produsert på en etisk måte

– Anbefales til alle som elsker sjokolade

So Free White cocoa bites sjokolade er vegansk og laktosefri.

Om Plamil

Plamil Foods er lidenskapelig opptatt av å produsere mat av høyest mulig standard. De er mer enn et ‘merke’, ettersom de faktisk lager produkter på deres egen fabrikk, noe som gir kontroll over alle aspekter av produksjonen of resulterer i velsmakende mat for alle. De leverer smaksopplevelser til forbrukere, forhandlere, grossister og cateringselskaper over hele verden.

De tror at kundene deres skal kunne nyte maten med god samvittighet når de vet at mange hensyn tas under produksjon, være forsikret om at kun rene ingredienser brukes og om at ingen andre ingredienser er til stede.

Deres produkter er laget etter de høyeste standarder, produksjonen er SALSA-sertifisert, og de er også sertifisert av slike organisasjoner som Fairtrade Foundation, Soil Association, UTZ og Kosher.  Plamil lager et bredt utvalg av prisbelønte produkter. Plamil so free sjokolade er kos med god samvittighet og uten skyldfølelse.

Mange ingredienser er økologiske eller fairtrade, og de behandler alle leverandører slik som de forventer å bli behandlet selv. Alle inkludert de som har matintoleranser, vegetarianere, veganere eller de som har særskilte religiøse behov kan nyte deres produkter med god samvittighet.

Bærekraft har alltid stått høyt på agendaen hos Plamil. For dem handler det ikke bare om å anskaffe rene  ingredienser, men hele verdikjeden og måten de gjør forretninger på. De er stolte av at den energien som de bruker til å produsere deres produkter kommer fra 100% fornybare kilder. De er imot bruken av ingredienser som er laget ved hjelp av ‘nano’ teknologier eller fra en genmodifisert kilde.

Ingredienser

Ingredienser so free sjokolade:

Kakaosmør, rispulver (rissiruppulver, risstivelse, rismel), rørsukker, naturlige smaksstoffer.

Kan inneholde spor av soya.

So Free White cocoa bites  sjokolade er vegansk og laktosefri.

Vekt 0.108 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kakaosmør, rispulver (rissiruppulver, risstivelse, rismel), rørsukker, naturlige smaksstoffer.

Kan inneholde spor av soya.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2651 kj / 638 kcal

Fett 49 g

– hvorav mettet 29 g

Karbohydrat 49 g

– hvorav sukker 26 g

Fiber 0,9 g

Protein 0,6 g

Salt 0,07g.

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete og nøtter.  Ingen meieriprodukter, ingen laktose, ingen peanøtter. Kan inneholde spor av soya.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen