Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-18%

Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut sjokoladepålegg, 200 g

65, -

Tilgjengelighet 4 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Dette deilige sjokoladepålegget inneholder silkemyk Schakalode og hasselnøtter. Det vil gjøre hver søt matbit til en unik smakseksplosjon.

 

Merkevare: Vantastic Foods
Kategorier: , , , , Stikkord: , ,

Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut pålegg, 200 g

Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut vegan sjokoladepålegg inneholder silkemyk Schakalode og hasselnøtter. Det vil gjøre hver søt matbit til en unik smakseksplosjon.

Med en uimotståelig kakao- og nøttesmak, vil dette pålegget raskt bli en favoritt hos både store og små. Nyt det på skiva eller varm den opp for å lage en varm hasselnøttsaus. Alternativt kan man spise det som det er og la det smelte i munnen. Hasselnøtt og kakao gir en uforglemmelig smaksopplevelse. Du vil elske det! 

Vantastic Foods Schakalode sjokoladepålegg er melkefri og vegansk.

Vi i Diggbox har gleden av å tilby denne veldig populære og melkefrie sjokoladen Schakalode kommer endelig i form av et pålegg, nemlig Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut vegan sjokoladepålegg. Dette er en spennende godbit for alle sjokoladeelskere.

Det velsmakende sjokoladepålegget oppfordrer deg til å være kreativ med maten – du kan nyte det på skiva som det er,  sammen med nystekte pannekaker, som en kakaosaus på iskrem eller pynt på en kake.

Schakalode vil få dine og dine nærmestes hjerter til å slå raskere. Unn dine venner og familie den myke sjokoladekremen som er like velsmakende som de kakaobønnene som den ble laget av. Perfekt hvis du har lyst på godteri! Smør det på skiva eller unn deg en skje for renere og mer intens smak.

  • Gir lykkefølelse: Kakao gjør deg glad og lykkelig
  • Allsidig: Passer perfekt som pålegg, i desserter eller som pynt på bakst.
  • Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut vegan sjokoladepålegg er melkefri og vegansk – laget med omtanke for dyr og miljø.

Prøv Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut vegan sjokoladepålegg i dag.

Om produsent 

Vantastic Foods har levert velsmakende plantebaserte matvarer til markedet i 15 år nå, og står for veganske verdier. Vår oppgave er å inspirere flere og flere til å glede seg over en bærekraftig livsstil med deilige produkter laget av ingredienser som ikke går utover miljøet. Med utgangspunkt i mange års erfaring og kompetanse lager de stadig flere nye og unike veganske produkter.

I 2004 spurte Tobias Graf seg selv om det var mulig å skape et helt vegansk merke på det europeiske markedet med et komplett sortiment og derved inspirere folk. Det viste seg til å være mulig! I dag tilbyr Vantastic Foods over 200 matvarer og er kjent i hele Europa.

Produktene deres er ikke bare plantebaserte alternativer – alle Vantastic-matprodukter er unike og på ingen måte er dårligere på smak enn produkter med animalske ingredienser.

De håper at spesialitetene deres gjør det mulig for flere og flere å spise vegansk hver dag uten å måtte klare seg uten de rettene de var vant med før de ble veganere. Du kan være sikker på at disse produktene er bra for miljøet og dyrene. Veganske produkter fra Vantastic Foods er ren glede med god samvittighet.

Vantastic Foods er klare over deres globale ansvar og velger ingrediensene basert på sosiale og miljørelaterte kriterier. En vesentlig del av deres sortiment er økologisk, og ingrediensene er bærekraftige. Soya som blir brukt dyrkes for eksempel i Donau-regionen på en naturlig måte. Gjennom våre daglige handlinger og valg av produkter vi kjøper, kan vi alle utgjøre en forskjell.

Prøv Vantastic foods SCHAKALODE Hazelnut vegan sjokoladepålegg i dag. 

Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Sukker, solsikkeolje, maltodekstrin, kakaopulver (11,5%), hasselnøttpasta (10%), kakaosmør, emulgator: lecithin (solsikke); salt, vaniljesmak.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 2101 kJ / 502 kcal

Fett 29 g

– hvorav mettet 5,8 g

Karbohydrater 58 g

– hvorav sukker 45 g

Protein 3,8 g

Salt 0,28 g

Allergener

Vegansk, melkefri og glutenfri. Inneholder hasselnøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen