Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Gusto Organic Real Cola, 275 ml

39, -

Tilgjengelighet 22 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager
Er du glad i Coca Cola? Dette er en sunnere økologisk variant av cola laget uten grusomheter og med et lavere sukkerinnhold.

 

Merkevare: Gusto
Kategorier: , , Stikkord: , ,

Gusto Organic Real Cola, 275 ml

Er du glad i Coca Cola? Dette er en sunnere økologisk variant av cola laget uten grusomheter og med et lavere sukkerinnhold.

Prisbelønte Gusto Organic Real Cola er den første økologisk sertifiserte colaen med et lavere kaloriinnhold som er produsert i Storbritannia. Den er søtet med økologisk Fairtrade blå agave og økologisk sertifisert erythritol.

Gusto Organic Real Cola er laget av kun naturlige ingredienser. Den inneholder økologiske krydder, essensielle oljer og afrikansk kola-nøtt, samt kildevann fra Devon i England.

I denne colaen brukes den fineste kola-nøtten fra regnskogen i Afrika, noe so, balanserer smaken av drikken og tilfører et snev av bitterhet for å veie opp for agavens sødme. Kolanøtt er stimulerende og oppfriskende på en helt naturlig måte.

Ved produksjon av Coca Cola brukes det syntetisk koffein laget av ammoniakk. Produsenten av Gusto Organic Real Cola bruker den narutlige kola-nøtten med en naturlig aktiv ingrediens teobromin, som bokstavelig talt oversettes som “Gudenes mat”.

Produsenten Gusto bruker ikke raffinert sukker i deres drikker. De søter drikkene med den fineste Fairtrade blå agave fra Jalisco i Mexico. Blå agave smaker litt søtere enn sukker, så de kan bruke mindre agave, noe som bidrar til å redusere kaloriene i drinkene.

Deres Fairtrade-agaveprosjekt betaler lokale bønder mer enn dobbelt så mye og støtter lokale samfunn, fremmer arbeidstakers rettigheter, likestilling og respekt for urfolk. Hver solgte flaske forbedrer bøndenes liv og velstand, samt bidrar til deres lokale samfunn. Ingrediensene kommer fra økologiske gårder som bevarer landet for fremtidige generasjoner.

– økologisk

– Fairtrade

– uten raffinert sukker

– kun naturlige ingredienser og ingen grusomheter

– passer for veganere og vegetarianere

– glutenfri

Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kildevann, agave-nektar *, erytritol *, karamell *, sitronsaft * (fra konsentrat), naturlig smakstilsetning, kolanøtt ekstrakt, vanilje ekstrakt*, essensielle oljer av: sitron *; appelsin*; lime *; neroli *; kanel *; muskat *; koriander *,.

* økologiske ingredienser

Agave, vanilje: handles i samsvar med Fairtrade-standarder, totalt 11% (79% eksklusive vann). 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100. ml

Energi 142 kJ / 34 kcal

Karbohydrater 8.5 g

– hvorav sukker 8.5 g 

Allergener

Fri for alle kjente allergener.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen