Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Alara Fruity Oats Gluten Free Muesli, 500 g

65, -

Tomt på lager

Alara Fruit Nut Gluten Free Musli er en rik blanding av havrefrie flak, saftige frukter og eksotiske nøtter.  Produsenten har blandet glutenfri fullkornris, hirse og soyaflak med dadler, aprikoser, rosiner, paranøtter og hasselnøtter for å lage den ultimate müslien.

Merkevare: Alara
Varenummer: 518 Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Registrer din e-post og bli varslet når dette produktet er på lager igjen

Alara Fruity Oats Gluten Free Muesli glutenfri frokostblanding, 500 g 

Alara glutenfri frokostblanding er en luksuriøs blanding av fullkornshavre, saftig frukt og næringsrike frø. Havren har en karakteristisk kremaktig smak som suppleres med rosiner, sultanas, aprikoser, dadler og frøets godhet. Med 41% frukt og frø tilsatt, er Alara Fruity Oats Gluten Free Muesli en et deilig og næringsrikt måltid.

– fri for gluten og hvete

– fri for nøtter

– fri for melk/vegansk

– ikke tilsatt sukker

– rik på fiber og protein

– 41 % frukt og frø

For en deilig frokost, tilsett melk eller plantemelk, juice eller yoghurt. Den kan stå i kjøleskapet over natten for å myke opp korn og frukt.

Om Alara

Alex Smith grunnla Alara i 1975 med £ 2 som han fant ute på gata. Sammen med andre var Alex veldig aktiv i “squatting”-bevegelsen på 1970 -tallet, og han bestemte seg for å leve uten penger i nesten et år. Dagen etter at han bestemte seg for å begynne å bruke penger igjen, fant Alex 2 pund.

Han brukte pengene på å kjøre en varebil rundt New Covent Garden Market for å samle frukt og grønnsaker som skulle kastes og solgte dem videre i en “squatting”-butikk. Den butikken ble en av de første helsekostbutikkene som solgte flak, frukt, tørket frukt, frø og nøtter.

I 1977 produserte de en blanding av disse ingrediensene som ble den første müslioppskriften uten tilsatt sukker. Alaras fokus har alltid vært på ren og sunn mat.

I 1988 ble Alara lisensiert av Soil Association for å produsere den første økologiske sertifiserte frokostblandingen i verden. I tillegg til miljømessig bærekraft var sosial rettferdighet også en sentral vurdering for selskapet.

I 1993 produserte Alara det første sertifiserte Fair Trade -kornet for både Traidcraft og Alara -merket. Fokuset deres har alltid vært på helse. Håndtering av glutenholdige ingredienser gjorde det klart at denne typen mat forårsaker helseproblemer for noen mennesker. Med et ønske om å betjene dem som har sensitivitet for gluten, ble Alara det første selskapet som ble lisensiert av Celiac Society i UK i 1996 for å produsere glutenfrie frokostblandinger.

Matavfall og emballasjeavfall har lenge vært et langsiktig problem for selskapet. I samarbeid med Southbank University under Knowledge Transfer Partnership utviklet Alara prosesser og systemer for å eliminere alt av avfall og bearbeide det til andre materialer.

I 2008 ble Alara-fabrikken i King’s Cross den første Zero Waste – matprodusenten på jorden.

I 2018 begynte de å bruke komposterbar emballasje, og de utfordrer seg selv daglig til å være ‘Den mest bærekraftige matprodusenten på jorden’.

Vekt 0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Glutenfrie fullkornshavreflak (58%), sultanas (19%), solsikkefrø (8%), hakkede dadler (6%), linfrø (4%), rosiner (3%), hakkede aprikoser (2%).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1648 kJ / 391 kcal

Fett 8,9 g

– hvorav mettet 1,2 g

Karbohydrat 63,2 g

– hvorav sukker 21,3 g

Fiber 8,8 g

Protein 10,2 g

Salt 0,03 g

Allergener

Fri for hvete, gluten og melk. Produsert i et miljø som håndterer melk, nøtter, peanøtter, soya, SO₂ og sesamfrø.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen