fbpx

Alara Luxurious Gluten Free Porridge, 500 g

Alara Luxurious Gluten Free Porridge er en deilig glutenfri grøt med en blanding av ris, hirse, bokhveteflak og linfrø.

65, -

Tilgjengelighet 2 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Alara Luxurious Gluten Free Porridge, 500 g 

Alara Luxurious Gluten Free Porridge er en deilig glutenfri grøt med en blanding av ris, hirse, bokhveteflak og linfrø.

Skjem deg selv bort med en varmende bolle med denne luksuriøse glutenfrie grøten Alara Luxurious Gluten Free Porridge. Den er deilig, bærekraftig og annerledes. Annerledes fordi at den er helt uten havre!

Produsenten har brukt et spennende utvalg av sunne superflak og frø for å lage denne grøten. Glutenfrie fullkornsrisflak, hirseflak og bokhveteflak kombinert med linfrø i en riktig mengde for å skape en ernæringsmessig balansert, fiberrik, luksuriøs frokost og et mellommåltid når som helst på dagen.

  • fri for gluten og hvete
  • fri for nøtter
  • fri for melk/vegansk
  • ikke tilsatt sukker
  • rik på fiber og protein
  • plastfri emballasje
  • Utslippsfri og klimakompensert – CO2 utslipp per 100 g: 207 g. Produsenten kompenserer fullt ut for CO2 ved å donere til Rainforest Saver.

Serveringsforslag

Bland 40 g grøt med 180 ml melk, plantemelk eller vann.

Koke i en kjele: Kok i 4-8 minutter under konstant omrøring til ønsket konsistens er oppnådd.

Mikrobølgeovn: Kok i 3 minutter (650W), rør deretter og la stå i 1 minutt.

Om Alara

Alex Smith grunnla Alara i 1975 med £ 2 som han fant ute på gata. Sammen med andre var Alex veldig aktiv i «squatting»-bevegelsen på 1970 -tallet, og han bestemte seg for å leve uten penger i nesten et år. Dagen etter at han bestemte seg for å begynne å bruke penger igjen, fant Alex 2 pund.

Han brukte pengene på å kjøre en varebil rundt New Covent Garden Market for å samle frukt og grønnsaker som skulle kastes og solgte dem videre i en «squatting»-butikk. Den butikken ble en av de første helsekostbutikkene som solgte flak, frukt, tørket frukt, frø og nøtter.

I 1977 produserte de en blanding av disse ingrediensene som ble den første müslioppskriften uten tilsatt sukker. Alaras fokus har alltid vært på ren og sunn mat.

I 1988 ble Alara lisensiert av Soil Association for å produsere den første økologiske sertifiserte frokostblandingen i verden. I tillegg til miljømessig bærekraft var sosial rettferdighet også en sentral vurdering for selskapet.

I 1993 produserte Alara det første sertifiserte Fair Trade -kornet for både Traidcraft og Alara -merket. Fokuset deres har alltid vært på helse. Håndtering av glutenholdige ingredienser gjorde det klart at denne typen mat forårsaker helseproblemer for noen mennesker. Med et ønske om å betjene dem som har sensitivitet for gluten, ble Alara det første selskapet som ble lisensiert av Celiac Society i UK i 1996 for å produsere glutenfrie frokostblandinger.

Matavfall og emballasjeavfall har lenge vært et langsiktig problem for selskapet. I samarbeid med Southbank University under Knowledge Transfer Partnership utviklet Alara prosesser og systemer for å eliminere alt av avfall og bearbeide det til andre materialer.

I 2008 ble Alara-fabrikken i King’s Cross den første Zero Waste – matprodusenten på jorden.

I 2018 begynte de å bruke komposterbar emballasje, og de utfordrer seg selv daglig til å være ‘Den mest bærekraftige matprodusenten på jorden’.

Vekt 0.5 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Fullkornsrisflak (60 %), fullkornshirseflak (23 %), linfrø (9 %), fullkornsbokhveteflak (8 %). 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1 634 kJ / 387 kcal

Fett 5,3 g

– hvorav mettet 0,9 g

Karbohydrater 70,6 g

   -hvorav sukkerarter 1 g

Fiber 6.7

Protein 10,8 g

Salt 0,02

Allergener

Produsert i et miljø som håndterer melk, nøtter, peanøtter, soya, SO₂ og sesamfrø.

Handlekurv
Rull til toppen