Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Allos Carinas Mushroom Onion Spread, 135 g

49, -

Tilgjengelighet 4 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Et sunt pålegg med opptil 70% grønnsaker og med et maksimalt fettinnhold på 20%? Ja, det er mulig – prøv dette grønnsakspålegget fra Allos som er 100% vegetarisk, vegansk og glutenfritt.

 

Varenummer: 33 Kategorier: , Stikkord: , , , , , ,

Allos grønnsakspålegg med sopp og løk, 135 g, økologisk og vegansk

Et sunt pålegg med opptil 70% grønnsaker og med et maksimalt fettinnhold på 20%? Ja, det er mulig – prøv dette grønnsakspålegget fra Allos. Allos grønnsakspålegg er 100% vegetarisk, vegansk, økologisk og glutenfritt. Dette pålegget inneholder grønnsaker rett fra gården med hele grønnsaksbiter. Et pålegg som inneholder den høyeste andelen grønnsaker fra økologiske gårder. Allos er veldig stolte av dette som produsent. Men de er enda mer stolte over at dette pålegget med mange grønnsaker smaker rett og slett deilig. Prøv det selv. Det er tilgjengelig i mange spennende varianter. 

Om produsent 

Allos produserer bærekraftige og økologiske produkter av høy kvalitet som gir glede. De som jobber for Allos ønsker å gjøre verden litt bedre hver eneste dag. Deres bidrag er å gjøre det de kan best: det å lage naturlig, økologisk og deilig mat, vegetarisk og vegansk, som er minst prosessert helt fra råvarene til det ferdige produktet. De satser veldig mye på økologisk og naturlig og unngår alt annet som er kunstig i sine produkter. De har levert høykvalitetsprodukter til markedet i over 40 år, og hver dag blir de inspirert til å produsere ren og naturlig mat med lidenskap og omsorg. Det er en ting som de er spesielt opptatt av: at produktene deres skal smake godt i tillegg til å være sunne og naturlige.

Deres entusiasme for økologisk og bærekraftig mat har sine røtter i de banebrytende dagene da virksomheten ble grunnlagt. Det er ånden fra denne tiden som fremdeles driver de som jobber hos Allos etter mer enn 40 år. Med lidenskap og omsorg produserer de naturlige og smakfulle matvarer hver dag. Akkurat som deres grunnlegger Walter Lang gjorde for familien sin på 1970-tallet. Denne ånden fra oppstartstiden sørger for kvaliteten  og smaken på produktene deres. Deres løfte er å levere naturlig glede helt fra gården igjen og igjen!

Vekt 0.14 kg

Ingredienser

Sopp * (48%), solsikkeolje *, solsikkefrø *, purreløk * (6%), stekt løk * (4%), løk * (4%), krydder * (løkpulver *, muskat *, hvit pepper *) ), agavesirup *, konsentrert sitronsaft *, potetstivelsesmel *, havsalt, tørket porcini-sopp *, gressløk *, basilikum * (0,5%), fortykningsmiddel: Locust bean gum * (* sertifisert økologisk).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 1090kJ / 264kcal
Fett 22,8g
– hvorav mettet fett 2,7 g
Karbohydrater 9,3 g
– hvorav sukkerarter 5g
Protein 3,9 g
Salt 1,2 g

Allergener

Vegansk, melkefri og glutenfri. Dette produktet inneholder grønnsaker og umbelliferae.
Rull til toppen