Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-18%

Amisa bokhvete knekkebrød glutenfritt, 120 g

45, -

Tilgjengelighet 12 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Bokhvete er et allsidig korn som blir mer og mer populært i Europa. Når det er høstet, blir det lett stekt for å gi det en distinkt smak. Nyt Amisa bokhvete knekkebrød med ditt favoritt pålegg til frokost, lunsj eller som sunn snacks.

 

Amisa bokhvete knekkebrød glutenfritt, 120 g 

Bokhvete er et allsidig korn som blir mer og mer populært i Europa. Når det er høstet, blir det lett stekt for å gi det en distinkt smak. Nyt Amisa bokhvete knekkebrød med ditt favoritt pålegg til frokost, lunsj eller som sunn snacks. For å gjøre det lettvint og ferskest, kommer knekkebrødene pakket i flere porsjonspakker. Dette er et knekkebrød av høy kvalitet laget av kun naturlige ingredienser. 
Amisa bokhvete knekkebrød er glutenfritt, vegan og økologisk.

Om produsent 

Produsenten Amisa mener at mat – all mat – alltid skal være deilig. De har kastet seg på ‘fri for’ trenden med en overbevisning om at allergivennlig mat kan og skal smake godt. Uansett matallergier, intoleranser, kostholdspreferanser, bør smaken av det vi spiser ALLTID være god, og allergivennlig er ikke noe unntak. Amisa produkter er laget av kun de beste økologiske ingredienser som er framskaffet på en etisk måte.  Svært ofte bruker produsenter av ‘fri for’ mat tradisjonelle ingredienser og tar bort gluten. Amisa har en egen tilnærming til produksjon. Istedenfor bruker de ingredienser som er NATURLIG glutenfri, og kombinerer dem i smarte oppskrifter for å lage smaksrike og spennende matvarer. 

Amisa er en familieeid bedrift som er lidenskapelig opptatt av å lage økologisk, etisk og bærekraftig mat av høy kvalitet for alle. Lidenskapelig opptatt av sunn mat og livsstil, grunnla Noel og Donata Amisa med utgangpunkt i at folk med spesielle kostholdsbehov ikke skulle gå glipp av noe. De laget merkenavnet ved å kombinere navnene på deres andre store lidenskap – barna deres, Amy og Elisa, som nå hjelper til med å skape produkter av høy  kvalitet og god smak for forbrukere over hele verden. Sammen fortsetter familien å skape nye “fri for” produkter. Amisa tilbyr et bredt utvalg av frokostblandinger, knekkebrød, kjeks, brød, bakemikser, pasta, mel og korn. 

Amisa bokhvete knekkebrød er glutenfritt, vegan og økologisk.

Vekt 0.15 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Bokhvete mel * (99%), havsalt.

*Sertifisert økologisk

Ikke egnet for de med soya- eller melkeproteinallergi på grunn av fremstillingsmetoder.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 340 kcal
Fett 2.7 g
– Hvorav mettede fettsyrer 0.63 g
Karbohydrater 68.2 g
– Hvorav sukkerarter 1.3 g
Protein 10.8 g
Kostfiber 8.4 g
Salt 1.2 g

Allergener

Vegansk, melkefri, nøttefri, og glutenfri. Ikke egnet for de med soya- eller melkeproteinallergi på grunn av fremstillingsmetoder.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Rull til toppen