fbpx

Diet Food Bio Shirataki Rice, 300 g

Diet Food Bio Shirataki Rice er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig ris.

55, -

Tilgjengelighet 23 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Diet Food Bio Shirataki Rice, 300 g 

Diet Food Bio Shirataki Rice er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig ris. Den er perfekt for deg som spiser keto/lavkarbo, glutenfritt eller lavfodmap, samt ønsker å gå ned i vekt eller har diabetes.

Hovedingrediensen er økologisk konjac mel som er en vannløselig fiber hentet fra roten til konjac planten. Opprinnelig kommer den fra Asia, og ris som produseres fra den kalles også shirataki ris eller konjac ris. 

Konjac ris er laget av konjac plante som er glukomannan-løselig kostfiber. Glucomannan er et vannløselig fiber som er gluten-fri form av karbohydrater som ikke absorberes i kroppen eller øke blodsukkeret.

Hvordan er shirataki ris forskjellig fra vanlig ris?

Konjac ris er et naturlig produkt, rikt på løselig fiber, uten fett, sukker, stivelse og protein, uten hvete og gluten og uten egen smak. Den absorberer lett smaken og aromaen av sauser og krydder. Den kan tilberedes raskt og er et smakfullt og sunt alternativ til vanlig ris.

  • Fri for gluten og hvete
  • Keto/lavkarbo
  • magevennlig/lavfodmap
  • vegansk

Tilberedning

Skyll risen grundig under varmt rennende vann. Kok eller stek i 2-3 minutter, så kan den tilsettes din favorittrett. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Etter åpning oppbevares i kjøleskapet i saltlaken og tett lukket i maks 3 dager.
Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Renset vann (96,6 %), økologisk konjac mel (3,4 %).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 30 kJ / 7 kcal

Fett < 0,1 g

-hvorav mettet < 0,1 g

Karbohydrater < 0,2 g

– hvorav sukker < 0,1 g

Fiber 2,6 g

Protein < 0,01 g

Salt < 0,01 g

Allergener

Fri for gluten, hvete, soya, melkeprotein, egg, kasein, gjær og laktose. Egnet for veganere og vegetarianere. Trygt for deg som har glutenallergi. 
Handlekurv
Rull til toppen