Diet Food Bio Shirataki Spaghetti, 300 g

Diet Food Bio Shirataki Spaghetti er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig spaghetti.

55, -

Tilgjengelighet 45 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Diet Food Bio Shirataki Spaghetti, 300 g 

Diet Food Bio Shirataki Spaghetti er et sunnere lavkarbo alternativ til vanlig spaghetti. Diet Food Bio Shirataki Spaghetti er perfekt for deg som spiser keto/lavkarbo, glutenfritt eller lavfodmap, samt ønsker å gå ned i vekt eller har diabetes.

Hovedingrediensen er økologisk konjac mel som er en vannløselig fiber hentet fra roten til konjac planten. Opprinnelig kommer den fra Asia, og spaghetti som produseres fra den kalles også shirataki spaghetti eller konjac spaghetti. 

Konjac spaghetti er laget av konjac plante som er glukomannan-løselig kostfiber. Glucomannan er et vannløselig fiber som er gluten-fri form av karbohydrater som ikke absorberes i kroppen eller øke blodsukkeret.

Hvordan er shirataki spaghetti forskjellig fra vanlig spaghetti?

Konjac spaghetti er et naturlig produkt, rikt på løselig fiber, uten fett, sukker, stivelse og protein, uten hvete og gluten og uten egen smak. Den absorberer lett smaken og aromaen av sauser og krydder. Den kan tilberedes raskt og er et smakfullt og sunt alternativ til vanlig spaghetti.

  • Fri for gluten og hvete
  • Keto/lavkarbo
  • magevennlig/lavfodmap
  • vegansk

Tilberedning

Skyll spaghettien grundig under varmt rennende vann. Kok eller stek i 2-3 minutter, så kan den tilsettes din favorittrett. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Etter åpning oppbevares i kjøleskapet i saltlaken og tett lukket i maks 3 dager.
Vekt 0.4 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Renset vann (96,6 %), økologisk konjac mel (3,4 %).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 33 kJ / 7 kcal

Fett < 0,1 g

-hvorav mettet < 0,1 g

Karbohydrater < 0,2 g

– hvorav sukker < 0,1 g

Fiber 2,6 g

Protein < 0,1 g

Salt < 0,01 g

Allergener

Fri for gluten, hvete, soya, melkeprotein, egg, kasein, gjær og laktose. Egnet for veganere og vegetarianere. Trygt for deg som har glutenallergi. 
Handlekurv
Rull til toppen