Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Good Good Sweet Strawberry Jam, 330 g

65, -

Tilgjengelighet 2 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Dette deilige lavkarbo syltetøyet søtet med stevia må prøves! Det er laget med massevis av jordbær og helt uten sukker og kunstige søtningsmidler. Perfekt på brødskiva, i desserter og mye mer – fantasien setter grenser! 

Varenummer: 238 Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Dette deilige lavkarbo syltetøyet søtet med stevia må prøves! Det er laget med massevis av jordbær og helt uten sukker og kunstige søtningsmidler. Perfekt på brødskiva, i desserter og mye mer – fantasien setter grenser! 

– LAGET SPESIELT FOR DEM SOM FØLGER ET LAVKARBO/KETO KOSTHOLD OG FOR DEM MED DIABETES – Nyt syltetøy uten uten for å bekymre deg for at det skal øke blodsukkeret. Tilfredsstill din søte tann! Perfekt for deg som har diabetes, ønsker å gå ned i vekt og opprettholde den sunne vekten. 

– DEILIG LAVKALORI SYLTETØY – Supergod på smak og uten tilsatt sukker. Perfekt for deg som spiser lavkarbo/keto!  Det er søtet med kun naturlige søtstoffer – stevia og erithrytol. Nut smaken uten at du får i deg mye kalorier eller sukker!

– INGEN SUKKER, KUN NATURLIGE SØTSTOFFER – Vanlig syltetøy inneholder som regel mye sukker. Good Good sine syltetøy er søtet med kun naturlige søtstogger stevia og erytritol som gir utmerket smak og kan nytes med god samvittighet.

– ET SUNNERE ALTERNATIV TIL KJEMISK BEHANDLEDE PRODUKTER MED SUKKER – Good Good mener at livet skal være søtt, men uten tilsatt sukker. Tilsatt raffinert sukker (glukose eller fruktose) er en av de verste ingrediensene i vårt moderne kosthold. Prøv Good Good for en søt og sukkerfri opplevelse.

– HVORFOR VELGE GOOD GOOD-MERKET? – Good Good tilbyr et utvalg av sunne sukkerfrie og lavkarbo produkter. For den søte smaken bruker de naturlige søtningsmidler av høyeste kvalitet som inneholder null eller veldig få kalorier.

Med et raskt voksende marked av helsebevisste forbruker er produsenten Good Good motivert til å lage søte alternativer som er sunne, naturlige og gøy. De har fokus på høy kvalitet, næringsinnhold, god smak og gode priser.

Ingredienser

Bringebær (50%), vann, søtningsmiddel (erytritol, steviaekstrakt), geleringsmiddel (pektiner) konserveringsmiddel (kaliumsorbat). 

Næringsinnhold per 100 g

Energi (kCal) 27

Fett (g) 0

– hvorav mettet (g) 0

Karbohydrater (g) 22

– hvorav sukkerarter (g) 4.1

– hvorav polyoler – 18.2

Kostfiber (g) 1.7

Protein (g) 0.7

Salt (g) 0

Good Good syltetøy er et sunt lavkarbo pålegg.

Vekt 0.4 kg

Ingredienser

Jordbær (58%), vann, søtningsmiddel (erytritol, steviolglykosider), geleringsmiddel (pektiner), sitronsyre, konsentrat (gulrot, solbær), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre).

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g / per 35 g bar

Energi (kCal) 22

Fett (g) 0

– hvorav mettet (g) 0

Karbohydrater (g) 20,9

– hvorav sukkerarter (g) 3.9

– hvorav polyoler – 16.7

Kostfiber (g) 1.1

Protein (g) 0.2

Salt (g) 0

Allergener

Fri for alle kjente allergener. Vegansk. 

Du liker kanskje også…

Rull til toppen