Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Allos pålegg Pepper Trio økologisk, 135 g

49, -

Tilgjengelighet 5 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Deilig grønnsakspålegg laget med tre ulike typer paprika. Et sunt pålegg med opptil 70% grønnsaker og med et maksimalt fettinnhold på 20%? Ja, det er mulig – prøv dette grønnsakspålegget fra Allos.

 

Allos pålegg Pepper Trio økologisk, 135 g

Deilig grønnsakspålegg laget med tre ulike typer paprika. Et sunt pålegg med opptil 70% grønnsaker og med et maksimalt fettinnhold på 20%? Ja, det er mulig – prøv dette grønnsakspålegget fra Allos. Allos grønnsakspålegg er 100% vegetarisk, vegansk, økologisk og glutenfritt. Dette pålegget inneholder grønnsaker rett fra gården med hele grønnsaksbiter. Et pålegg som inneholder den høyeste andelen grønnsaker fra økologiske gårder. Allos er veldig stolte av dette som produsent. Men de er enda mer stolte over at dette pålegget med mange grønnsaker smaker rett og slett deilig. Prøv det selv. Det er tilgjengelig i mange spennende varianter. 

Allos pålegg er økologisk, lavkarbo, glutenfri og vegan.

Om produsent 

Allos produserer bærekraftige og økologiske produkter av høy kvalitet som gir glede. De som jobber for Allos ønsker å gjøre verden litt bedre hver eneste dag. Deres bidrag er å gjøre det de kan best: det å lage naturlig, økologisk og deilig mat, vegetarisk og vegansk, som er minst prosessert helt fra råvarene til det ferdige produktet. De satser veldig mye på økologisk og naturlig og unngår alt annet som er kunstig i sine produkter. De har levert høykvalitetsprodukter til markedet i over 40 år, og hver dag blir de inspirert til å produsere ren og naturlig mat med lidenskap og omsorg. Det er en ting som de er spesielt opptatt av: at produktene deres skal smake godt i tillegg til å være sunne og naturlige.

Deres entusiasme for økologisk og bærekraftig mat har sine røtter i de banebrytende dagene da virksomheten ble grunnlagt. Det er ånden fra denne tiden som fremdeles driver de som jobber hos Allos etter mer enn 40 år. Med lidenskap og omsorg produserer de naturlige og smakfulle matvarer hver dag. Akkurat som deres grunnlegger Walter Lang gjorde for familien sin på 1970-tallet. Denne ånden fra oppstartstiden sørger for kvaliteten  og smaken på produktene deres. Deres løfte er å levere naturlig glede helt fra gården igjen og igjen!

Allos pålegg er økologisk, lavkarbo, glutenfri og vegan.

Vekt 0.15 kg

Ingredienser

Rød paprika* (49%), solsikkefrø *, solsikkeolje *, gul paprika* (9%), grønn paprika * (4%), agavesaft *, tomatpuré * (3%), soltørkede tomater * ( 2%), potetstivelse *, sitronsaftkonsentrat *, havsalt, løkpulver *, hvitløkspulver *, paprikapulver *, fortykningsmiddel: johannesbrød gummi *, hvit pepper *. (* sertifisert organisk)

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 954kJ / 230kcal

Fett 17,7g

– hvorav mettet 1,9 g

Karbohydrater 11,3g

– hvorav sukker 6,5g

Protein 5,1g

Salt 1,2g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Dette produktet inneholder grønnsaker og umbelliferae.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen