Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Pip & Nut Mandelsmør med kokos, 225 g

119, -

Tilgjengelighet 6 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Kokosnøtt- og mandelsmør fra Pip & Nut er et spennende og smakfullt pålegg. Kokosnøtt og mandel er “a match made in heaven”.

 

Merkevare: Pip & Nut
Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Pip & Nut Mandelsmør med kokos, 225 g  

 Kokosnøtt- og mandelsmør fra Pip & Nut er et spennende og smakfullt pålegg. Kokosnøtt og mandel er “a match made in heaven”.

Dette naturlig næringsrike nøttesmøret er laget av kun ristede nøtter med et dryss av havsalt. Det har et utrolig friskt og naturlig smak, siden det er laget av kun rene og naturlige ingredienser. God på smak og med et høyt proteininnhold. Uten palmeolje.

Mandelsmør kan spises sammen med nesten hva som helst! Den subtile sødmen betyr at den er perfekt i smoothies eller sammen med pannekaker, men det fungerer også i karriretter og andre smaksrike retter.

Om produsent

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.3 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kokosnøtt, ristede mandler, agavesirup, havsalt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi kJ ………………… 2606 kJ
Energi kCal …………….. .627 kCal
Protein …………………….. 20,0 g
Karbohydrater ………… 15g
– hvorav sukkerarter ……….. 9,6g
Fett …………………………… 54 g
– hvorav mettet … ..16g
Salt …………………………… 0.42g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Inneholder mandler.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen