Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Pip & Nut Peanøttsmør med lønnesirup, 225 g

65, -

Tilgjengelighet 8 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Peanøttsmør med lønnesirup fra Pip & Nut er et spennende og smakfullt pålegg. Med deilig kanadisk lønnesirup og ekstra fyldig peanøttsmak er dette nøttesmøret vanskelig å motstå. Perfekt på brødskiva!

 

Pip & Nut Peanøttsmør med lønnesirup, 225 g

Peanøttsmør med lønnesirup fra Pip & Nut er et spennende og smakfullt pålegg. Med deilig kanadisk lønnesirup og ekstra fyldig peanøttsmak er dette nøttesmøret vanskelig å motstå. Perfekt på brødskiva!

Dette naturlig næringsrike nøttesmøret er laget av kun ristede nøtter med et dryss av havsalt. Det har et utrolig friskt og naturlig smak, siden det er laget av kun rene og naturlige ingredienser. God på smak og med et høyt proteininnhold. Uten palmeolje.

Peanøttmør kan spises sammen med nesten hva som helst! Den er perfekt i smoothies eller sammen med pannekaker, men det fungerer også i andre smaksrike retter.

Om produsent

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.3 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Peanøtter (87,8%), lønnesirup (6,6%), kokosnøttolje (5,2%), havsalt (0,4%)

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 588 kcal
Fett 46g
– hvorav mettet 12g
Karbohydrater 14g
– hvorav sukkerarter 9g
Protein 26g
salt 0,3 g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Inneholder peanøtter. Kan inneholde spor av andre nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen