Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Pip & Nut Smooth Mandelsmør, 225 g

119, -

Tilgjengelighet 8 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Dette mandelsmøret er ett av Pip & Nuts originale produkter og er en Pip & Nut-klassiker. Dette mandelsmøret er laget av de beste californiske mandlene med et dryss havsalt. Det er silkemykt – perfekt på skiven eller som topping. Inneholder absolutt ingen palmeolje.

 

Pip & Nut Smooth Mandelsmør, 225 g

Dette mandelsmøret er ett av Pip & Nuts originale produkter og er en Pip & Nut-klassiker. Dette mandelsmøret er laget av de beste californiske mandlene med et dryss havsalt. Det er silkemykt – perfekt på skiven eller som topping. Inneholder absolutt ingen palmeolje.

Mandelsmør er en god kilde til planteprotein. I tillegg inneholder det mye kostfiber og umettet fett, noe som gjør det til et næringsrikt (og deilig) tilskudd til ethvert måltid.

  • VEGAN
  • INGEN PALMOLJE
  • KILDE TIL PLANTEPROTEIN
  • HØYT KOSTFIBERINNHOLD
  • RIKT PÅ UMETTET FETT
  • LAGET AV NATURLIGE INGREDIENSER
  • GLUTENFRI

Mandelsmør er virkelig allsidig. Det er deilig som topping til grøt og frokostblading. Det kan også brukes i mange andre matretter eller spises rett fra krukken! Pip & Nut mandelsmør er et smakfullt pålegg.

Om produsent

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.3 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Mandler (99,6%), havsalt.  Ikke egnet for dem som ikke tåler peanøtter og trenøtter.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi kJ ………………… 2589 kJ
Energi kCal ……………… 625 kCal
Protein …………………….. 26g
Karbohydrater ………… 7,4g
– hvorav sukkerarter ………… 4,80g
Fett …………………………… 52 g
– hvorav mettet. … ..4g
Salt …………………………. 1.50g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Inneholder mandler. Ikke egnet for dem som ikke tåler peanøtter og trenøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen