Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Terra Vegane Mega Exx eggerstatning, 150 g

69, -

Tilgjengelighet 4 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Hvis du ikke tåler egg eller spiser vegansk, betyr dette ikke at du må leve uten egg. Megga Exx egg-erstatning er et vegansk alternativ til egg.

 

Merkevare: Terra Vegane
Varenummer: 84 Kategorier: , , , Stikkord: , , , ,

Terra Vegane Mega Exx eggerstatning, 150 g

Hvis du ikke tåler egg eller spiser vegansk, betyr dette ikke at du må leve uten egg. Megga Exx egg-erstatning er et vegansk alternativ til egg. Det kan brukes i alle egg- og saus oppskrifter i stedet for egg! For egg- fri omelett og frittata, prøv Terra Vegane Omelette Mix.
For å erstatte en eggeplomme, bland 7 g Megga Exx med 30 ml vann. 1 pakke tilsvarer 20 egg.

Terra Vegane eggerstatning er vegan og økologisk.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.16 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Potetstivelse *, Cassavastivelse *, Erteprotein *, Bakerpulver * (Maisstivelse *, Kaliumbitartrat, Natriumbikarbonat), Johannesbrødkjernemel *
* = sertifisert økologisk

Produsert 100 % vegansk. Kan inneholde spor av cashewnøtter, soya og hvete.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 1573 kJ/ 371 kcal

Protein 11 g

Karbohydrater 77 g

– hvorav sukkerarter 3 g

Fett 1 g

– hvorav mettet fett 0 g

Fiber 5 g

Salt 0,1g

Allergener

Vegansk, melkefri, nøttefri, soyafri og glutenfri. Produsert 100 % vegansk. Kan inneholde spor av cashewnøtter, soya og hvete.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen