Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Biona Cola Bottles vingummi vegan, 75 gr

45, -

Tilgjengelighet 10 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Økologisk vingummi med smak av Cola, formet som små colaflasker. Vingummien er fri for kunstige smaksstoffer, fargestoffer og tilsetningsstoffer.

Merkevare: Biona
Kategorier: , , Stikkord: , ,

Økologisk vingummi med smak av Cola, formet som små colaflasker. Vingummien er fri for kunstige smaksstoffer, fargestoffer og tilsetningsstoffer. Colaflaskene er proppfulle av uimotståelig naturlig sødme, noe som gjør dem til en velsmakende godbit både for barn og voksne! Fri for gluten og melk. Vegansk.

Biona Cola Bottles vingummi er vegan, økologisk og glutenfri.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Vekt 0.08 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Glukosesirup *, Rårørsukker *, geleringsmiddel: Pektin, surhetsregulator (kaliumtartrat, natriumtartrat), syremiddel: sitronsyre, karamell sukker sirup *, naturlige smaksstoffer, antiklumpemiddel: Carnauba Wax * = Sertifiserte økologiske ingredienser

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Næringsinnhold per 100 g: energi 1383 kJ/ 326 kCal

Protein 0.1 g

Kkarbohydrater 79,00 g

– hvorav sukkerarter 59 g

Fett 0.2 g

Kostfiber 2 g

Salt 0,22 g

Allergener

Vegansk, soyafri, nøttefri og glutenfri.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen