fbpx
-10%

Candy Kittens vingummi smakspakke, 5 x 125 g

Hils på en ny FAVORITT og BESTSELGER i godterihylla vår – Candy Kittens! Gummigodteri som er laget på ekte fruktjuice som gir en helt fantastisk og ekte smak som du kommer til å elske. Disse er laget av kun rene og naturlige ingredienser.  Dette er rett og slett gourmet godteri som skaper mye glede og spenning i livet. Må oppleves!

 

220, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager
Hils på en ny FAVORITT og BESTSELGER i godterihylla vår – Candy Kittens! Gummigodteri som er laget på ekte fruktjuice som gir en helt fantastisk og ekte smak som du kommer til å elske. Disse er laget av kun rene og naturlige ingredienser.  Dette er rett og slett gourmet vegansk godteri som skaper mye glede og spenning i livet. Må oppleves! Kommer i 6 spennende smaker: Se hvert produkt for innhold og ingredienser. Alle disse får du med i smakspakken med en hyggelig rabatt! Vi garanterer FESTSTEMNING fra første bit. – Gummigodteri laget på ekte fruktjuice – Inneholder kun rene og naturlige ingredienser – Vegansk – Glutenfri – Fri for palmeolje – Kommer i flere fantastiske smaksvarianter – Ekstra pluss for budsjettvennlig pris Se enkelte produkter for næringsinnhold og ingredienser.

Om Candy Kittens

Gelatinfritt godteri fra Candy Kittens garanterer deg mye livsglede i hver bit! Den er utviklet i London, der produsenten satser på spennende smaker og rene naturlige ingredienser for skape godteri som smaker like godt som det ser ut. Ingen kompromisser. Godteriet er laget med ekte fruktjuice og er fritt for palmeolje og andre «nasties». Lekker og fargerik vingummi som du selv og dine barn vil elske!  

Vekt 0.625 kg
Merkevare/produsent

Allergener

Vegansk og glutenfri. Produsert på en fabrikk som håndterer peanøtter, melk og nøtter.
Handlekurv
Rull til toppen