Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Doisy & Dam Choc Almond Nuttercups, 30 g

29, -

Tilgjengelighet 35 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Dette er deilige sjokolade cups med mandelsmørfyll, laget av 70% mørk sjokolade – en perfekt godbit. Sjokoladen er laget av bærekraftig kakao uten palmeolje, og inneholder kun naturlige ingredienser.

 

Doisy Dam Nuttercups vegansk godteri, 30 g 

Doisy Dam Nuttercups vegansk godteri med mandelsmørfyll, laget av 70% mørk sjokolade – en perfekt godbit. Sjokoladen er laget av bærekraftig kakao uten palmeolje, og inneholder kun naturlige ingredienser. Sjokoladen er etisk framskaffet i Colombia, der bøndene får rettferdig betalt og lokale samfunn blir investert i og støttet. Doisy Dam Nuttercups er også en type vegansk godteri som smaker kjempegodt. 

  • Melkefri/vegansk. Vegan Society sertifisert.
  • Glutenfri
  • Ingen palmeolje
  • Fri for nøtter

Produsenten Doisy & Dam har revolusjonert vegansk sjokolade… De vil motbevise at sunn sjokolade er kjedelig sjokolade. Her snakker vi sjokolade av høy kvalitet!  

Doisy & Dam påske godteri er vegansk og melkefritt. Prøv Doisy Dam Nuttercups vegansk godteri i dag.

Om produsent

Produsenten Doisy & Dam er opptatt av å tilby sjokolade av høyeste kvalitet. Her er deres løfte til deg som sjokoladeelsker.

Bedre ingredienser

Når det gjelder ingrediensene i sjokoladen, har de to regler: så få som mulig og best mulig. Derfor finner du aldri noe i sjokoladen som ikke er naturlig dyrket med kjærlighet. Derfor kjøper de kakao fra Colombia. 

Etikk i fokus

Innkjøp av kakaobønner/sjokolade kan være krevende med tanke på etikk, bærekraft og rettferdige arbeidsvilkår. Produsenten er en B Corp, det vil si en virksomhet forpliktet til bærekraft, rettferdighet og etiske valg. De er dedikert til å gjøre det som riktig og rettferdig mot deres leverandører, kunder og de møter og jobber med. Det er en type virksomhet du skal være stolt over å fortelle om til andre. 

Bedre sjokolade

Sjokoladen deres smaker fantastisk. Hvorfor? Dette er rett og slett på grunn av bedre ingredienser og en etisk tilnærming. De har en hemmelig oppskrift. Sjokoladen deres er bedre for planeten, bedre for menneskene som produserer den – og svært velsmakende. Visste du at forskning på sjokolade viser at sjokolade er sunt? Prøv Doisy Dam Nuttercups vegansk godteri i dag. 

Vekt 0.03 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kakaomasse, ristede mandler (35%), sukker, kakaosmør, salt, emulgator: soyalecithin, kakao faste stoffer 70% minimum.

Laget på et anlegg som håndterer melk, gluten, nøtter, peanøtter og sesam.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100g / per cup

Energi 2604kJ / 260kJ eller 624kcal / 62kcal

Fett 51 g / 5 g

– herav mettet 20g / 2g

Karbohydrater 32 g / 3 g

– hvorav sukker 20 g / 2 g

Protein 8,6 g / 1 g

Fiber 9,7 g / 1 g

Salt 0,24 / 0g

Allergener

Fri for egg, melk, gluten, hvete. Inneholder soya og mandler. Laget på et anlegg som håndterer melk, gluten, nøtter, peanøtter og sesam. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen