Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Flower & White Hazelnut Praline Meringue Bites, 75 g

59, -

Tilgjengelighet 10 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Flower White Hazelnut Praline Meringue Bites er en nytelse utenom det vanlige! Marengs med hasselnøttpastafyll dyppet i Fairtrade belgisk sjokolade. Håndlaget av ingredienser av høy kvalitet, inkludert naturlige smaker og farger, frittgående egg og belgisk sjokolade i Storbritannia.

Flower & White Hazelnut Praline Meringue Bites marengs med sjokolade, 75 g 

Flower White Hazelnut Praline Meringue Bites er en nytelse utenom det vanlige! Marengs med hasselnøttpastafyll dyppet i Fairtrade belgisk sjokolade. Håndlaget av ingredienser av høy kvalitet, inkludert naturlige smaker og farger, frittgående egg og belgisk sjokolade i Storbritannia.

  • Kun 26 kalorier per bit
  • Laget med naturlige aroma- og fargestoffer. Ingen grusomheter.
  • Posen er perfekt for deling
  • Plastfri emballasje – 100% resirkulerbar papiremballasje
  • Lite fett
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Med egg fra frittgående høner

Flower White Hazelnut Praline Meringue Bites marengs med sjokolade er vegetar og glutenfri.

Produsenten Flower & White er markedsledende når det gjelder å produsere helt eksepsjonelle marengs av høy kvalitet. De jobber mye med produktinnovasjon og kvalitet.

De bruker kun ingredienser av høy kvalitet, og er opptatt av gode smaksopplevelser. Flower & White ble grunnlagt av Leanne og Brian i deres hjemfylke Shropshire i England, hvor alle marengs fremdeles lages med hånd ifølge en tradisjonell sveitsisk oppskrift. De bruker egg fra frittgående høner og kun naturlige ingredienser. Etter å ha bakt mye hjemme med moren sin som barn, var det Brian som startet produksjonen hjemme mens han passet barna som hjemmefar. Etter hvert begynte han å selge sine produkter, og de ble en øyeblikkelig suksess. Etter Brians suksess bestemte Leanne seg for å forlate jobben for å støtte mannen sin i hans satsing.

Det er mye som har endret seg siden den tid. Borte er dagene da Leanne og Brian pleide å skille egg med hånd på deres hjemmekjøkken. I dag har deres sortiment utvidet seg fra de ikoniske Giant Marengs og Marengsdråper til den nyeste innovasjonen Meringue Bars and Bites, som er pakket i 100% plastfri og resirkulerbar FSC-papiremballasje (den første i bransjen!). Deres produkter har vunnet mange priser. De har flyttet til nye lokaler (litt større enn Brian og Leannes hjemmekjøkken).  Nå bruker de mer enn 200 000 egg til å produsere over en million marengs hver dag.

Flower White Hazelnut Praline Meringue Bites marengs med sjokolade er vegetar og glutenfritt.

Vekt 0.075 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Melkesjokolade 51% [Sukker, kakaosmør, tørket helmelk, kakaomasse, tørket skummet melk, emulgator (SOYA lecithin), naturlig vaniljesmak], praline marengs 49% (sukker, pasteurisert frittgående eggehvite, naturlig smakstilsetning, sitronsyre), praline-biter (sukker, hasselnøtter).

Allergener: EGG, MELK, SOYA og HASSELNØTTER. Kan inneholde spor av nøtter. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi: 1880 kJ / 449 kcal

Fett: 13,8 g

– hvorav mettet: 7,4 g

Karbohydrater: 76,1 g

– hvorav sukkerarter: 74,4 g

Protein: 5,7 g

Salt: 0,18 g 

Allergener

Fri for gluten og hvete. Allergener: EGG, MELK, SOYA og HASSELNØTTER. Kan inneholde spor av nøtter. 

Du liker kanskje også…

Rull til toppen