Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Flower & White Lemon Meringue Bar, 23.5 g

35, -

Tilgjengelighet 9 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Dette er en nytelse utenom det vanlige! Marengs med sitronsmak dyppet i Fairtrade belgisk hvit sjokolade. Håndlaget av ingredienser av høy kvalitet, inkludert naturlige smaker og farger, frittgående egg og belgisk sjokolade i Storbritannia.

Flower & White Marengs Bar Lemon godteri, 23.5 g 

Flower White Lemon Meringue Bar marengs med sjokolade er en nytelse utenom det vanlige! Marengs med sitronsmak dyppet i Fairtrade belgisk hvit sjokolade. Håndlaget av ingredienser av høy kvalitet, inkludert naturlige smaker og farger, frittgående egg og belgisk sjokolade i Storbritannia. Prøv Flower White Lemon Meringue Bar marengs med sjokolade i dag.

  • Under 100 kalorier per bar
  • Plastfri emballasje – 100% resirkulerbar papiremballasje
  • Lite fett
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Med egg fra frittgående høner

Flower White Lemon Meringue Bar marengs med sjokolade er vegetar og glutenfri.

Produsenten Flower & White er markedsledende når det gjelder å produsere helt eksepsjonelle marengs av høy kvalitet. De jobber mye med produktinnovasjon og kvalitet.

De bruker kun ingredienser av høy kvalitet, og er opptatt av gode smaksopplevelser. Flower & White ble grunnlagt av Leanne og Brian i deres hjemfylke Shropshire i England, hvor alle marengs fremdeles lages med hånd ifølge en tradisjonell sveitsisk oppskrift. De bruker egg fra frittgående høner og kun naturlige ingredienser. Etter å ha bakt mye hjemme med moren sin som barn, var det Brian som startet produksjonen hjemme mens han passet barna som hjemmefar. Etter hvert begynte han å selge sine produkter, og de ble en øyeblikkelig suksess. Etter Brians suksess bestemte Leanne seg for å forlate jobben for å støtte mannen sin i hans satsing.

Det er mye som har endret seg siden den tid. Borte er dagene da Leanne og Brian pleide å skille egg med hånd på deres hjemmekjøkken. I dag har deres sortiment utvidet seg fra de ikoniske Giant Marengs og Marengsdråper til den nyeste innovasjonen Meringue Bars and Bites, som er pakket i 100% plastfri og resirkulerbar FSC-papiremballasje (den første i bransjen!). Deres produkter har vunnet mange priser. De har flyttet til nye lokaler (litt større enn Brian og Leannes hjemmekjøkken).  Nå bruker de mer enn 200 000 egg til å produsere over en million marengs hver dag.

Flower White Lemon Meringue Bar marengs med sjokolade er vegetar og glutenfritt. Prøv Flower White Lemon Meringue Bar marengs med sjokolade i dag.

Vekt 0.025 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Hvit sjokolade 50% [sukker, kakaosmør, tørket helmelk, tørket skummet melk, emulgator (SOYA-lecithin), naturlig vaniljesmak], sitronmarengs 49% (sukker, pasteurisert frittgående eggehvite, naturlig smakstilsetning, sitronsyre, farge (karoten, saflor, sitron).

Allergener: EGG, MELK, SOYA. Kan inneholde spor av nøtter. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 23.5 g bar

Energi: 398 kJ / 95 kcal

Fett: 3,7 g

– hvorav mettet: 2,2 g

Karbohydrater: 14,3 g

– hvorav sukker: 14,2 g

Protein: 1,1 g

Salt: 0,04 g

Allergener

Fri for gluten og hvete. Inneholder melk, egg og soya. Kan inneholde spor av nøtter. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen