Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

iChoc Classic vegansk sjokolade, 80g

42, -

Tilgjengelighet 40 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En deilig lys vegansk sjokolade. med søt rismelk, kakao, bourbon vanilje og en tødsj havsalt. Smelter nydelig på tungen.

iChoc Classic vegansk sjokolade, 80g

En deilig lys vegansk sjokolade. med søt rismelk, kakao, bourbon vanilje og en tødsj havsalt. Smelter nydelig på tungen.

Lys sjokolade av deilig søt rismelk. Et godt alternativ for deg som elsker lys sjokolade men vil unngå kumelk. Den passer godt for veganere og deg som ikke tåler laktose.

Ideen bak iChoc var faktisk relativt enkel, og det ble raskt klart hva den står for: sjokoladeelskere som er veganere eller har matintoleranser burde ikke lenger lide. De trenger sjokolade som smaker som melkesjokolade. Den veganske eller allergivennlige levemåten skal ikke lenger være en begrensning, i stedet skal den åpne for en verden av nye muligheter.

Fram til måtte mange veganere og de som ikke tåler melk oppleve begrensninger og som regel ty til å spise mørk sjokolade. Dette betydde at de som ikke var glad i mørk sjokolade, enten måtte lære å like den, eller leve uten sjokolade. Det er lettere sagt enn gjort! Sjokolade gir et betydelig bidrag til livskvaliteten vår.

iChoc har som misjon å endre på dette. Deres sortiment består utelukkende av produkter under det klassiske konseptet “melkesjokolade”, og helt  fri for animalske ingredienser. De ønsker at veganere og de som ikke tåler melk skal kunne oppleve lykkelige øyeblikk igjen. De håper at ved å vie den nødvendige kjærligheten og oppmerksomheten til sjokoladen vår, vil de oppnå dette.

Produsenten

God sjokolade er preget av høy kvalitet, høye standarder og ansvar. Dette anser iChoc som viktig når de lager sjokoladen deres:

√ veganske oppskrifter (fri for animalske ingredienser)
√ bærekraftig emballasje
√ kun økologiske ingredienser
√ rettferdig lønn for kakaobønder
√ ingen barnearbeid
√ naturlige ingredienser – ingen tilsetningsstoffer
√ karbon-nøytral produksjon

iChoc Classic er en laktosefri sjokolade som virkelig smaker himmelsk!

Vekt 0.08 kg
Merkevare/produsent

Du liker kanskje også…

Rull til toppen