Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Kuhbonbon Double Choc karameller, 165 g

69, -

Tilgjengelighet 27 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Kuhbonbon karameller nytes og skrytes av matkjennere i hele verden fordi de er uimotståelige. Disse karamellene/fudge i verdensklasse lages av kun de beste ingredienser som er plantebasert og glutenfri, og med en god dose kjærlighet.

 

Kuhbonbon Double Choc karameller laktosefri, 165 g

Er du en ekte karamellelsker og karamellkjenner?:) Nå kan du glede deg til nye KuhBonBon Double Choc karameller som inneholder en ekstra dose kakaonibs! Disse karamellene nytes og skrytes av matkjennere i hele verden fordi de er uimotståelige. Dette er karameller/fudge i verdensklasse som lages av kun de beste ingredienser som er plantebasert og glutenfri, og med en god dose kjærlighet. Kuhbonbon karameller er vegan godteri som er laktosefritt og glutenfritt.

Disse karamellene er myke og deilige, de bringer fram et smil og søte barndomsminner.  Søtet med uraffinert rørsukker, med økologisk kokosmelk og kakao av høyeste kvalitet, smaker de himmelsk.

Putt en håndfull av disse smaksrike karamellene i lomma og nyt dem hvor og når som helst – akkurat som et barn:)

Dette er et must for alle godterielskere. Vi digger dem!

Om produsent

Den familieeide virksomheten Savitor GmbH har en base i Hamburg, Tyskland. Den leverer karameller av egen produksjon til kunder over hele verden. Deres sterke nasjonale og internasjonale varemerke er blitt veldig populært i mange land. Deres innovasjonsevne sikrer at antallet fans vokser stadig vekk. Deres misjon er å produsere godteri av utmerket kvalitet og smak fra kun de beste ingredienser. 

Produsert ifølge en tradisjonell polsk oppskrift og kun fra de beste ingrediensene, fortsetter deres myke karameller å vinne over gourmeter over hele verden. Det er deres ambisjon å overbevise kunder om den unike og deilige smaken av våre karameller ved å bruke kun ingredienser av høy kvalitet. Du vil ikke finne noen smakforsterkere eller konserveringsmidler i deres karameller. I tillegg er alle deres karameller glutenfri. Kort sagt: … søtsaker som minner om fortiden. Samtidig prøver de noe nytt hele tiden. Deres brede og velsmakende godteriutvalg inkluderer også f.eks. laktosefrie, lakris- og kaffekarameller. Prøv dem selv. Som en familiebedrift sørger de for at høyest nivå av kvalitet opprettholdes fra innkjøp, produksjon og rett til distribusjon. Det var slik de klarte å vinne over hjerter verden rundt. Tilby søtsaker av overbevisende høy kvalitet.

Vekt 0.19 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Glukosesyrup, uraffinert rørsukker, kakaosmør, økologiske kakaobønner (5 %),  erteprotein, økologisk kokosmelkpulver (3%) (økologisk kokosmelk, økologisk maltodekstrin, akasiefiber), konsistensmiddel: solsikke lecithin, maisstivelse, økologisk sjokolade (0.4 %), salt (Fleur de Sel), naturlig kakaoaroma.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 1813 Kj/430 kcal
Fett 13 g, herav mettede fettsyrer 8,7 g
Karbohydrater 74 g, herav sukkerarter 60 g
Protein 3.6 g
Salt – mindre enn 0,32 g

Allergener

Fri for egg, melk, hvete, nøtter, soya og gluten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen