Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Rhythm 108 M’lk & Hazelnut Truffle sjokolade, 100 g

75, -

Tilgjengelighet 27 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

En deilig nyhet fra Rhythm 108! M’lk & Hazelnut Truffle Bar er fylt med en deilig, kremaktig hasselnøttpraline og dyppet i fløyelsaktig sveitsisk «melke»sjokolade. Sjokoladen er laget er laget av økologiske ingredienser. 

Rhythm 108 M’lk & Hazelnut Truffle vegansk sjokolade, 100 g 

Rhythm 108 Hazelnut Truffle laktosefri sjokolade smaker kjempegodt.

En deilig nyhet fra Rhythm 108! M’lk & Hazelnut Truffle Bar er fylt med en deilig, kremaktig hasselnøttpraline og dyppet i fløyelsaktig sveitsisk «melke»sjokolade. Rhythm 108 Hazelnut Truffle laktosefri sjokolade er laget er laget av økologiske ingredienser. 

  • Kvalitetsprodukt laget i Sveits
  • Økologisk
  • Melkefri/Plantebasert/fri for animalske allergener
  • Fri for gluten og hvete
  • Soyafri

Prøv Rhythm 108 Hazelnut Truffle laktosefri sjokolade i dag.

Produsenten Rhythm108 startet smått ved å bake egne godbiter.  De var ikke imponert over den moderne matmasseproduksjonen. En gjeng med bakere og konditorer som elsker mat, tok de en annen tilnærming – mindre kompleksitet og tilbake til naturen.

Ideen bak deres lille virksomhet kom opp da grunderne personlig oppdaget filosofien om ‘slow living’. De hadde nettopp flyttet til Sveits og oppdaget de vakre Alpene, og den fantastiske følelsen av beundring og enkelhet disse fjellene formidlet. De knyttet også tettere bånd til maten de spiste ved å handle på de vakre lokale bondemarkedene i i små landsbyer i Alpene. 

Håndarbeidet, omsorgen og verdsettelsen av de små tingene fikk dem til å tenke på mat som så mye mer enn bare «drivstoff » for kroppen. Mat kan være en måte å uttrykke kreativitet og skape nære og tette bånd. De ønsket å ta denne lidenskapen og den lokale håndverktradisjonen og bruke disse til å lage deilige godbiter basert på moderne verdier – plantebasert, naturlig og sunt. Deres lille bedrift som var oppkalt Rhythm108 ble født utifra den ideen.

108 er et tall som representerer balanse i mange kulturer – og det var perfekt å representere hvem grunderne bak Rhythm108 er. Verdsette tradisjoner men bruke dem med hensyn til moderne livsstil. De er opptatt av å skape positive endringer, men produktene deres handler også veldig mye om glede og næring som kommer fra fortidens tradisjoner.

I dag består teamet deres av flere erfarne og talentfulle bakere og konditorer fra deres region, som bringer lokalt kunnskap til hver eneste produktoppskrift. Sammen har de steg for steg utviklet selskapet til det det er i dag – fra en markedstand til en produsent som leverer til over 5000 butikker og andre virksomheter verden rundt.

Rhythm 108 Hazelnut Truffle laktosefri sjokolade er vegansk og glutenfri. Prøv Rhythm 108 Hazelnut Truffle laktosefri sjokolade i dag. 

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rå rørsukker *, kakaosmør *, hasselnøtter * (31%), tørket rismalt *, kakaomasse *, agavefiber *, glutenfritt havremel *, solsikkeolje *, emulgator (solsikkelisitin) *, salt, vaniljestang *.

 Kan inneholde spor av melk eller mandler.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2311 kJ / 556 Kcal

Fett 37 g

– hvorav mettet 17 g

Karbohydrat 47 g

– hvorav sukker 35 g

Protein 3,7 g

Fiber 10 g

Salt 0,05 g

Allergener

Vegansk, melkefri, soyafri og glutenfri. Inneholder hasselnøtter. Kan inneholde spor av melk og mandler.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen