Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

iChoc Super Nut sjokolade, 80 g

45, -

Tilgjengelighet 30 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Deilig sjokoladenytelse med hasselnøtter og uten melk.

 

iChoc Super Nut vegansk sjokolade – er en laktosefri og vegan sjokoladenytelse med hasselnøtter.  Denne økologiske sjokoladen er helt uten animalske ingredienser og har en smak som til forveksling ligner melkesjokolade. I stedet for animalsk melk er det brukt rismelk, som med sin søte smak medvirker til at til og med ikke-veganere ikke kan skille denne sjokoladen fra melkesjokolade. Dette er en deilig vegansk sjokolade.
iChoc Super Nut vegansk sjokolade inneholder minst 37% kakaotørrstoff. Melkefri og glutenfri.

Ideen bak iChoc var faktisk relativt enkel, og det ble raskt klart hva den står for: sjokoladeelskere som er veganere eller har matintoleranser burde ikke lenger lide. De trenger sjokolade som smaker som melkesjokolade. Den veganske eller allergivennlige levemåten skal ikke lenger være en begrensning, i stedet skal den åpne for en verden av nye muligheter.

Fram til måtte mange veganere og de som ikke tåler melk oppleve begrensninger og som regel ty til å spise mørk sjokolade. Dette betydde at de som ikke var glad i mørk sjokolade, enten måtte lære å like den, eller leve uten sjokolade. Det er lettere sagt enn gjort! Sjokolade gir et betydelig bidrag til livskvaliteten vår.

iChoc har som misjon å endre på dette. Deres sortiment består utelukkende av produkter under det klassiske konseptet «melkesjokolade», og helt  fri for animalske ingredienser. De ønsker at veganere og de som ikke tåler melk skal kunne oppleve lykkelige øyeblikk igjen. De håper at ved å vie den nødvendige kjærligheten og oppmerksomheten til sjokoladen vår, vil de oppnå dette.

Prøv iChoc Super Nut vegansk sjokolade i dag.

Produsenten

God sjokolade er preget av høy kvalitet, høye standarder og ansvar. Dette anser iChoc som viktig når de lager sjokoladen deres:

√ veganske oppskrifter (fri for animalske ingredienser)
√ bærekraftig emballasje
√ kun økologiske ingredienser
√ rettferdig lønn for kakaobønder
√ ingen barnearbeid
√ naturlige ingredienser – ingen tilsetningsstoffer
√ karbon-nøytral produksjon

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

iChoc Super Nut sjokolade – er en laktosefri og vegan sjokoladenytelse med hasselnøtter.

Vekt 0.09 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rårørsukker*, kakaosmør*, HASSELnøtter* (20%), risdrikk pulver* (11%), kakaomasse*, jordmandel semulje*, HASSELnøttpasta*, bourbon vaniljeekstrakt*, havsalt. Min. 37% kakao. *=økologisk

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 2465KJ/593kcal
Fett 41,5g
– Hvorav mettede fettsyrer 18g
Karbohydrater 48,6g
– Hvorav sukkerarter 37,5g
Protein 4,2g
Salt 0,09g

Allergener

Vegansk, soyafri og glutenfri. Inneholder hasselnøtter.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen