Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

Tony’s Chocolonely Almond and Sea Salt mørk sjokolade, 180 g

79, -

Tilgjengelighet 27 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Denne himmelske sjokoladen er en perfekt smakskombinasjon – salt karamell og mandler. Den er Fairtrade.

 

Tonys Chocolonely Almond Sea Salt er en vegansk sjokolade med en perfekt smakskombinasjon – salt karamell og mandler. Den er Fairtrade.

Hei, jeg er mørk Fairtrade sjokolade fra Tony’s Chocolonely. Jeg eksisterer for å avskaffe slaveriet i sjokoladebransjen. Min misjon er å gjøre sjokoladeindustrien 100% slavefri. Sammen med deg. Sammen skal vi sørge for at all sjokolade blir 100% slavefri når det gjelder produksjon. Er du med? Legg merke til at barene våre ikke er delt opp likt? Det er fordi at profitten i sjokoladeindustrien er meget ulikt fordelt. Overskuddet deles ikke likt, så barene våre kan ikke være likt oppdelt heller. Prøv Tonys Chocolonely Almond Sea Salt vegansk sjokolade i dag. 

Tonys Chocolonely Almond Sea Salt vegansk sjokolade er laktosefri.

Ingredienser

Ingredienser Tonys Chocolonely Almond Sea Salt vegansk sjokolade:

Kakaomasse, sukker, mandler 10%, kakaosmør, havsalt 0,5%, emulgator: soya lecithin, kakao: 51% minimum, kakaomasse, sukker, kakaosmør: omsatt i samsvar med Fairtrade standarder, totalt 89%. 

Inneholder mandler og soya. Kan inneholde gluten, egg, melk, andre nøtter, peanøtter. 

Næringsinnhold per 100 g

Energi 2252 kJ/539 kcal

Fett 35 g  

– hvorav mettet 18.2 g

Karbohydrater 44 g

–  hvorav sukkerarter 41.5 g

Protein 7.4 g

 Salt 0.51 g

Om Tony’s Chocolonely

Sjokolade kan være en deilig godbit å kose seg med, men verdikjeden er ikke akkurat etisk. Seksti prosent av verdens kakao kommer fra Vest-Afrika, der Washington Post rapporterer “To millioner barn er engasjert i farlig arbeid i kakaodyrkende regioner.” Selv om verdens ledende merkevarer lovet å utrydde barnearbeid gjennom Harkin – Engel-protokollen fra 2001, har det gått nesten 20 år, og mange selskaper har fremdeles ikke sporbarhet i hele deres verdikjede. Det er mindre virksomheter som Tony’s Chocolonely som har tatt ledelsen og viser at det er mulig å ha en lønnsom sjokoladevirksomhet uten slaveri.

Historien til Tony’s Chocolonely startet i 2001 da den nederlandske journalisten Teun van de Keuken åpnet en etterforskning av barneslaveri i Vest-Afrika etter å ha lest en bok om emnet. TV-programmet hans, Keuringsdienst van Waarde, avslørte hemmeligheter bak industrien, og van de Keuken var så engasjert i å utgjøre en forskjell at han produserte 5000 fairtrade-sjokoladebarer, som solgte ut nesten umiddelbart.

Misjonen til Tony’s Chocolonely er å avskaffe barnearbeid og moderne slaveri i kakaoverdikjeder over hele verden. Merket styrker kakaobønder ved å informere dem om hva slags arbeid som er og ikke er tillatt for barn, og investerer i langsiktige partnerskap med kakaobønderkooperativer ved å betale dem høyere priser og tilby landbruksopplæring. Hver sjokoladebar fra Tony’s er også laget av helt sporbar kakao “from bean to bar”. 

Vekt 0.18 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Kakaomasse, sukker, mandler 10%, kakaosmør, havsalt 0,5%, emulgator: soya lecithin, kakao: 51% minimum, kakaomasse, sukker, kakaosmør: omsatt i samsvar med Fairtrade standarder, totalt 89%. 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 2252 kJ/539 kcal

Fett 35 g  

– hvorav mettet 18.2 g

Karbohydrater 44 g

–  hvorav sukkerarter 41.5 g

Protein 7.4 g

 Salt 0.51 g

Allergener

Vegansk og glutenfri. Inneholder mandler og soya. Kan inneholde gluten, egg, melk, andre nøtter, peanøtter. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen