Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter
-10%

Tony’s Chocolonely sjokolade smakspakke, 7 x 180 g

499, -

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Smak deilig sjokolade fra Tony’s Chocolonely av alle fargene i regnbuen! Denne smakspakken inneholder syv store sjokolader.

Tonys Chocolonely Chocolate fairtrade sjokolade smaker kjempegodt!

Denne smakspakken med deilig sjokolade fra Tony’s Chocolonely har alle fargene i regnbuen! Den inneholder syv store sjokolader:

– Tony’s Chocolonely Raspberry Popping Candy hvit sjokolade, 180 g

– Tony’s Chocolonely Almond and Sea Salt mørk sjokolade, 180 g

– Tony’s Chocolonely Milk Caramel Sea Salt sjokolade, 180 g

– Tony’s Chocolonely Milk melkesjokolade, 180 g

– Tony’s Chocolonely Almond Honey Nougat sjokolade, 180g

–  Tony’s Chocolonely Dark Milk Pretzel Toffee sjokolade, 180 g

– Tony’s Chocolonely Milk Hazelnut sjokolade, 180 g

Mer informasjon om Tonys Chocolonely Chocolate, ingrediensene og næringsinnhold finner du i produktbeskrivelsen til hver sjokolade.

Denne deilige sjokoladen er laget med 100% fair trade arbeidskraft, og hver bit viser det offisielle FairTrade-merket. Tony’s Cholonely er imot bruken av slavearbeid i sjokoladeproduksjon, og sørger for at arbeidere tjener en rettferdig lønn. De tjener nok til å forsørge seg selv og sine familier i et miljø som er fritt for vold og utnyttelse.

– Slavefri sjokolade

– B Corp og Fair Trade sertifisert

– Passer for vegetarianere

– Produsert av Belgia

– Tonys Chocolonely fairtrade sjokolade er pakket i bærekraftig papirinnpakning, ingen plast

Tonys Chocolonely Almond Honey Nougat fairtrade sjokolade

Hei, jeg er Fairtrade sjokolade fra Tony’s Chocolonely. Jeg eksisterer for å avskaffe slaveriet i sjokoladebransjen. Min misjon er å gjøre sjokoladeindustrien 100% slavefri. Sammen med deg. Sammen skal vi sørge for at all sjokolade blir 100% slavefri når det gjelder produksjon. Er du med? Legg merke til at barene våre ikke er delt opp likt? Det er fordi at profitten i sjokoladeindustrien er meget ulikt fordelt. Overskuddet deles ikke likt, så barene våre kan ikke være likt oppdelt heller.
Prøv Tonys Chocolonely Chocolate fairtrade sjokolade i dag.

Om Tony’s Chocolonely

Sjokolade kan være en deilig godbit å kose seg med, men verdikjeden er ikke akkurat etisk. Seksti prosent av verdens kakao kommer fra Vest-Afrika, der Washington Post rapporterer “To millioner barn er engasjert i farlig arbeid i kakaodyrkende regioner.” Selv om verdens ledende merkevarer lovet å utrydde barnearbeid gjennom Harkin – Engel-protokollen fra 2001, har det gått nesten 20 år, og mange selskaper har fremdeles ikke sporbarhet i hele deres verdikjede. Det er mindre virksomheter som Tony’s Chocolonely som har tatt ledelsen og viser at det er mulig å ha en lønnsom sjokoladevirksomhet uten slaveri. Prøv favoritten Tonys Chocolonely Chocolate fairtrade sjokolade .

Historien til Tony’s Chocolonely startet i 2001 da den nederlandske journalisten Teun van de Keuken åpnet en etterforskning av barneslaveri i Vest-Afrika etter å ha lest en bok om emnet. TV-programmet hans, Keuringsdienst van Waarde, avslørte hemmeligheter bak industrien, og van de Keuken var så engasjert i å utgjøre en forskjell at han produserte 5000 fairtrade-sjokoladebarer, som solgte ut nesten umiddelbart.

Misjonen til Tony’s Chocolonely er å avskaffe barnearbeid og moderne slaveri i kakaoverdikjeder over hele verden. Merket styrker kakaobønder ved å informere dem om hva slags arbeid som er og ikke er tillatt for barn, og investerer i langsiktige partnerskap med kakaobønderkooperativer ved å betale dem høyere priser og tilby landbruksopplæring. Hver sjokoladebar fra Tony’s er også laget av helt sporbar kakao “from bean to bar”.  

Vekt 1.26 kg
Merkevare/produsent

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen