Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Tony’s Chocolonely Milk Hazelnut sjokolade, 180 g

79, -

Tilgjengelighet 21 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Denne platen er en perfekt kombinasjon av 32% Fairtrade melkesjokolade og 10% hasselnøtter.

Tonys Chocolonely Milk Hazelnut fairtrade sjokolade er en perfekt kombinasjon av 32% Fairtrade melkesjokolade og 10% hasselnøtter. Visste du at Tony’s Chocolonely gjemte et kart over Vest-Afrika i vår ulikt delte bar? De kunne ikke finne plass til hele hasselnøtter i de bitene som representerer Togo og Benin. Etter en veldig heftig debatt, kombinerte Tony’s to ulike land i ett større bit, slik at de kunne bruke hele hasselnøtter. Politisk ukorrekt! 

Den er laget med 100% fair trade arbeidskraft, og hver bit viser det offisielle FairTrade-merket. Tony’s Cholonely er imot bruken av slavearbeid i sjokoladeproduksjon, og sørger for at arbeidere tjener en rettferdig lønn. De tjener nok til å forsørge seg selv og sine familier i et miljø som er fritt for vold og utnyttelse. 

Om Tonys Chocolonely Milk Hazelnut:

– Slavefri sjokolade

– B Corp og Fair Trade sertifisert

– Passer for vegetarianere

– Produsert av Belgia

– Pakket i bærekraftig papirinnpakning, ingen plast

Hei, jeg er Fairtrade sjokolade fra Tony’s Chocolonely. Jeg eksisterer for å avskaffe slaveriet i sjokoladebransjen. Min misjon er å gjøre sjokoladeindustrien 100% slavefri. Sammen med deg. Sammen skal vi sørge for at all sjokolade blir 100% slavefri når det gjelder produksjon. Er du med? Legg merke til at barene våre ikke er delt opp likt? Det er fordi at profitten i sjokoladeindustrien er meget ulikt fordelt. Overskuddet deles ikke likt, så barene våre kan ikke være likt oppdelt heller.

Tony’s Chocolonely melkesjokolade.

Prøv Tonys Chocolonely Milk Hazelnut fairtrade sjokolade i dag.

Sjokolade kan være en deilig godbit å kose seg med, men verdikjeden er ikke akkurat etisk. Seksti prosent av verdens kakao kommer fra Vest-Afrika, der Washington Post rapporterer “To millioner barn er engasjert i farlig arbeid i kakaodyrkende regioner.” Selv om verdens ledende merkevarer lovet å utrydde barnearbeid gjennom Harkin – Engel-protokollen fra 2001, har det gått nesten 20 år, og mange selskaper har fremdeles ikke sporbarhet i hele deres verdikjede. Det er mindre virksomheter som Tony’s Chocolonely som har tatt ledelsen og viser at det er mulig å ha en lønnsom sjokoladevirksomhet uten slaveri.

Prøv Tonys Chocolonely Milk Hazelnut fairtrade sjokolade i dag.

Historien til Tony’s Chocolonely startet i 2001 da den nederlandske journalisten Teun van de Keuken åpnet en etterforskning av barneslaveri i Vest-Afrika etter å ha lest en bok om emnet. TV-programmet hans, Keuringsdienst van Waarde, avslørte hemmeligheter bak industrien, og van de Keuken var så engasjert i å utgjøre en forskjell at han produserte 5000 fairtrade-sjokoladebarer, som solgte ut nesten umiddelbart. Visste du at forskning på sjokolade viser at sjokolade er sunt? 

Misjonen til Tony’s Chocolonely er å avskaffe barnearbeid og moderne slaveri i kakaoverdikjeder over hele verden. Merket styrker kakaobønder ved å informere dem om hva slags arbeid som er og ikke er tillatt for barn, og investerer i langsiktige partnerskap med kakaobønderkooperativer ved å betale dem høyere priser og tilby landbruksopplæring. Hver sjokoladebar fra Tony’s er også laget av helt sporbar kakao “from bean to bar”. 

Vekt 0.18 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Sukker, tørr helmelk, kakaosmør, kakaomasse, hasselnøtter, soyalecithin. Kakaoinnhold 32 % minimum.

Inneholder melk, hasselnøtter og soya. Kan inneholde spor av hvete, peanøtter, egg og andre nøtter.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi – 2338 kJ / 560 kcal

Fett – 36.3 g

– hvorav mettet – 18.5 g

Karbohydrater – 47,8 g

– hvorav sukker – 46,4 g

Protein – 8,4 g

Salt – 0,19 g

Allergener

Inneholder melk, hvete og soya. Kan inneholde spor av peanøtter, egg og nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen