Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler
-10%

Trapa sukkerfri melkesjokolade med stevia smakspakke, 3 x 75 g

105, - 95, -

Tilgjengelighet 15 på lager

Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Denne deilige melkesjokoladen er et sunnere alternativ til vanlig sjokolade med mye sukker. Den er supergod på smak, kremete, silkemyk og smelter på tunga! Sjokoladen er søtet med stevia og har ikke den samme karakteristiske ettersmaken som sammenlignbare produkter pleier å ha. Perfekt for deg som spiser sukkerfritt eller lavkarbo, samt ønsker et sunnere alternativ. Denne smakspakken inneholder tre varianter av Trapa sjokoladen som du får med en rabatt!

Trapa lavkarbo og sukkerfri melkesjokolade med stevia smakspakke, 3 x 75 g 

Denne deilige melkesjokoladen er et sunnere alternativ til vanlig sjokolade med mye sukker. Den er supergod på smak, kremete, silkemyk og smelter på tunga! Sjokoladen er søtet med stevia og har ikke den samme karakteristiske ettersmaken som sammenlignbare produkter pleier å ha. Perfekt for deg som spiser sukkerfritt eller lavkarbo, samt ønsker et sunnere alternativ!

Denne smakspakken inneholder tre varianter av Trapa sjokoladen til en hyggelig pris:

Se hvert produkt for informasjon om ingredienser og næringsinnhold.

– Fløyelsmyk konsistens

– Nydelig sjokoladesmak

– Søtet med stevia

– Kun 5 – 6 g sukker per 100 g

Sukrin sjokolade er lavkarbo, glutenfri og sukkerfri.

Om Trapa

Produsenten Trapa har lange tradisjoner innen sjokoladeproduksjon og har laget kvalitetssjokolade siden 1891. De er meget opptatt av kvalitet, noe som gjør at de bruker kun de beste ingredienser for å lage sjokolade og konfekt. Sjokoladeproduksjonen startet når en gruppe monker slo seg til ro på et Trappist kloster i Palencia og velsignet den første sjokoladefabrikken. Denne fabrikken ble drevet av monker en stund og så solgt til en privat aktør. De nye eierne starter produksjon av konfektesker i 1969 for å møte etterspørselen. Sjokoladeproduksjonen foregikk fortsatt basert på gamle oppskrifter og tradisjoner. Siden da har bedriften skiftet mange eiere og sikret store investeringer i nye produkter og produksjonsanlegg. Nå er Trapa en moderne sjokoladeprodusent med et stort sortiment av spennende kvalitetsjokolader og konfekt, som er opptatt av kvalitet og tradisjoner.

Trapa melkesjokolade er lavkarbo og sukkerfri.

Vekt 0.225 kg
Merkevare/produsent

Allergener

Inneholder melk, hasselnøtter og soya. Kan inneholde andre nøtter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen