Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

iChoc White Vanilla sjokolade, 80 gr

45, -

Tilgjengelighet 12 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Nydelig hvit sjokolade uten melk med deilig mild smak av ekte bourbon vanilje. Råvarene er fra økologisk landbruk og kakaoen er kjøpt fra bønder i Den dominikanske republikk.

 

iChoc White Vanilla vegansk sjokolade, 80 gr

iChoc White Vanilla vegansk sjokolade er en vegan og laktosefri hvit vegansk sjokolade med en deilig mild smak av ekte bourbon vanilje. Råvarene er fra økologisk landbruk og kakaoen er kjøpt fra bønder i Den dominikanske republikk. Hvem trenger melk, når du kan oppnå perfeksjon uten det? Sjokoladenytelse utenom det vanlige. Denne økologiske sjokoladen er helt uten animalske ingredienser og har en smak som til forveksling ligner melkesjokolade. I stedet for animalsk melk er det brukt rismelk, som med sin søte smak medvirker til at til og med ikke-veganere ikke kan skille denne sjokoladen fra melkesjokolade. iChoc White Vanilla er en vegansk sjokolade med en nydelig smak !
Minst 37% kakaotørrstoff.

Ideen bak iChoc var faktisk relativt enkel, og det ble raskt klart hva den står for: sjokoladeelskere som er veganere eller har matintoleranser burde ikke lenger lide. De trenger sjokolade som smaker som melkesjokolade. Den veganske eller allergivennlige levemåten skal ikke lenger være en begrensning, i stedet skal den åpne for en verden av nye muligheter.

Fram til måtte mange veganere og de som ikke tåler melk oppleve begrensninger og som regel ty til å spise mørk sjokolade. Dette betydde at de som ikke var glad i mørk sjokolade, enten måtte lære å like den, eller leve uten sjokolade. Det er lettere sagt enn gjort! Sjokolade gir et betydelig bidrag til livskvaliteten vår.

iChoc har som misjon å endre på dette. Deres sortiment består utelukkende av produkter under det klassiske konseptet “melkesjokolade”, og helt  fri for animalske ingredienser. De ønsker at veganere og de som ikke tåler melk skal kunne oppleve lykkelige øyeblikk igjen. De håper at ved å vie den nødvendige kjærligheten og oppmerksomheten til sjokoladen vår, vil de oppnå dette.

Produsenten

God sjokolade er preget av høy kvalitet, høye standarder og ansvar. Dette anser iChoc som viktig når de lager sjokoladen deres:

√ veganske oppskrifter (fri for animalske ingredienser)
√ bærekraftig emballasje
√ kun økologiske ingredienser
√ rettferdig lønn for kakaobønder
√ ingen barnearbeid
√ naturlige ingredienser – ingen tilsetningsstoffer
√ karbon-nøytral produksjon

iChoc White Vanilla vegansk sjokolade er vegan og laktosefri med en deilig mild smak av ekte bourbon vanilje.

Vekt 0.1 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Rårørsukker*, kakaosmør*, risdrikkpulver* (18%), jordmandel semulje*, malt bourbon vaniljestenger*. *=økologisk

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 2478KJ/595kcal
Fett 40,5g
– Hvorav mettede fettsyrer 24,3g
Karbohydrater 56,6g
– Hvorav sukkerarter 43,1g
Protein 0,4g
Salt 0,1g

Allergener

Vegansk, soyafri, nøttefri og glutenfri.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen