Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

Vivani White Nougat Crisp Bar, 35 g

25, -

Tilgjengelighet 10 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Et vegansk høydepunkt for alle elskere av hvit sjokolade. Fineste nougat av ristede hasselnøtter. I stedet for melk brukes rismelkpulver. Men det er knapt en forskjell i smak.

 

Vivani White Nougat Crisp hvit sjokolade, 35 g 

Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade er et høydepunkt for alle elskere av hvit sjokolade. Fineste nougat av ristede hasselnøtter. I stedet for melk brukes rismelkpulver. Men det er knapt en forskjell i smak. Og dette er hva som gjør denne fantastiske sjokoladen så spesiell. Minimum 29% kakao. Økologisk. Vegan.

Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade er økologisk og laktosefri.

Vivani’s sjokolade og sjokoladeprodukter er produsert i Ludwig Weinrichs familiebedrift, en bedrift som har produsert kvalitetssjokolade i mer enn 100 år. Tradisjonelt håndverk og kunnskap er brukt for å utvikle Vivanis fantastiske sortiment. Høy kvalitetskontroll, sunn landbruksproduksjon der råvarene kommer fra og Fairtrade står i fokus for Vivani.

Forskning viser at sunn kakao kan påvirke vår helse positivt på en rekke områder. Og spesielt kvinner blir anbefalt å drikke mer kakao. Kakao stimulerer produksjonen vår av fenyletylamin og serotonin som kan virke oppløftende på humøret. Den inneholder også polyfenoler som er antioksidanter som beskytte oss mot frie radikaler. Kakao inneholder vitamin A, B, C, E, K samt mineraler som magnesium, kalsium jern, sink, kalium og krom. Du finner også aminosyrene alanin, arginin, tyrosin, fenylalanin, valin og tryptofan i kakao. Kakao kan bidra til å gjøre blodårene mer elastiske og minske faren for blodpropp.

Prøv Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade i dag.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Prøv produkter som Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade i dag.

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Når du velger å handle hos oss, utgjør du en forskjell for din helse og miljøet. Inspirer andre med din bærekraftige livsstil!    

Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade er økologisk og laktosefri. Prøv Vivani White Nougat Crisp vegansk sjokolade i dag.

Vekt 0.04 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Uraffinert rørsukker*, hasselnøttpaste* 23%, kakaosmør*, rismelkpulver* 11%, hasselnøttkrokant* 8%, aroma: vaniljeekstrakt*.

* – Fra sertifisert økologisk landbruk.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g.

Energi 2441 kJ/586 kcal
Protein 3,6 g
Karbohydrater 54,3 g
hvorav sukkerarter 44 g
Fett 39 g
hvorav mettet 15,6 g
Salt 0,00 g
Fiber 2,1 g

Allergener

Fri for egg, melk, hvete, soya og gluten. Inneholder: Hasselnøtter.
Kan inneholde spor av: GlutenNøtterMelk/laktose.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen