fbpx

Livia’s Kitchen Salted Caramel Million Squares godteri, 60 gr

kr45

4 på lager

Prøv disse utrolig velsmakende og helt naturlige bitene med salt karamell. Silkemyk karamell som et lag mellom rå mørk sjokolade og en havrebunn. Alle Livia’s godbiter er er glutenfri, veganske og kan nytes av alle!

 

Kjøp

Beskrivelse

Prøv disse utrolig velsmakende og helt naturlige bitene med salt karamell. Silkemyk karamell som et lag mellom rå mørk sjokolade og en havrebunn. Alle Livia’s godbiter er er glutenfri, veganske og kan nytes av alle!

Livia’s Kitchen Million Squares – vegan og glutenfritt godteri.

DiggBox leverer bærekraftige og smakfulle produkter – vi gjør det lettere å leve sunnere og grønnere. Vi tilbyr helsekost, abonnement, snacks, gavebokser og mye mer. 

Vi i DiggBox er lidenskapelig opptatt av bærekraft, ren livsstil og sunt kosthold.  Våre spennende og velsmakende produkter gjør det enkelt å velge bærekraftig og sunt i en travel hverdag, uten at det går på bekostning av smak. Vår misjon er å gjøre bærekraftig kosthold enklere og mer spennende ved å tilby produkter av høy kvalitet som smaker deilig. Spesielt brenner vi for å gjøre det enkelt for dem som har ulike former for matintoleranser og allergier, samt følger et bestemt kosthold, for eksempel plantebasert. Våre produkter kan nytes med god samvittighet og gir en fantastisk smaksopplevelse. Ikke gå glipp av salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Vi er hele tiden på jakt etter og prøvesmaker hundrevis av produkter, og bare de mest spennende og smakfulle får plass hos oss. De fleste av våre produkter er økologiske og mange er i tillegg Fairtrade. Hos oss finner du kun naturlige matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer, ofte i en plastfri emballasje. I vår nettbutikk får du mulighet til å kjøpe spennende godbiter av høy kvalitet som du ikke finner andre steder. Ofte har vi salg på økologisk, vegansk og glutenfritt!

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

Vi er en forhandler og distributør av følgende merker: Earthbite, Amisa, Bonsan, Vantastic Foods, Biona og Kuhbonbon. I vår nettbutikk finner du også mange flere spennende merker som du ikke finner andre steder.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.06 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Daddelpaste (57%), glutenfritt havremel (22%), økologisk mørk sjokolade (11%) (Rå kakaomasse, kokosnøttsukker, kakaosmør (min. kakaoinnhold 72%)), kokosnøttolje, lønnesirup, Himalaya rosa salt (0,6%). 

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 1489 kJ/353 kcal

Fett 11 g  

– hvorav mettet 7.2 g

Karbohydrater 60 g

–  hvorav sukkerarter 45.1 g

Protein 5.6 g

 Salt 0.65 g

Kostfiber 0.06 g

Allergener

Vegansk og glutenfri. Produsert på en fabrikk som håndterer nøtter, egg, soya, sesam og peanøtter. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Go to Top