Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Artikler
Oppskrifter

PÜR GUM CHOCOLATE MINT tyggegummi, 12,6 g

19, -

Tilgjengelighet 4 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Denne tyggegummien fra PÜR GUM er helt uten aspartam og har den perfekte smakskombinasjonen av frisk mynte og deilig sjokolade. Tyggegummien er laget uten kunstige ingredienser. PÜR GUM tyggegummi er søtet utelukkende med naturlig xylitol og er aspartamfri.

 

Merkevare: Pur gum
Kategorier: , Stikkord: , ,

PÜR GUM CHOCOLATE MINT chewing gum, 12,6 g 

Denne tyggegummien fra PÜR GUM er helt uten aspartam. Den har den perfekte smakskombinasjonen av frisk mynte og deilig sjokolade. Tyggegummien er laget uten kunstige søtstoffer. PÜR GUM tyggegummi er søtet utelukkende med naturlig xylitol og er aspartamfri. PÜR GUM tyggegummi er sukkerfri og vegansk. 

PÜR GUMs misjon er å endre måten folk tygger tyggegummi på. De tilbyr en aspartamfri tyggegummi med en god smak og laget av ingredienser av høyeste kvalitet. Ingen av produktene inneholder kjemiske søtstoffer, og alle produktene er veldig gode på smak. Prøv den selv! 

Om produsent 

The Pur Company Inc tilbyr velsmakende tyggegummi av høy kvalitet, som er helt aspartamfri og fri for andre kunstige søtstoffer. Deres produkter har følgende positive egenskaper:

  • FREMMER MUNN- og TANNHELSE – Naturlig søtet med 100% xylitol – anbefalt av tannleger for å redusere plakkoppbygging og fjerne bakterier.
  • PASSER FOR ALLE – Vegansk, glutenfri, soyafri, nøttefri og peanøttfri.
  • LAGET I SVEITS & NON-GMO – Ingredienser av høy kvalitet kun fra Europa.
  • PASSER FOR DIABETIKERE – Xylitol er ett av de søtstoffene som har en lav glykemisk indeks.

Alt startet med en liten gutt med store drømmer. Å selge godteri fra ryggsekken skapte en tidlig gründerånd som snart ville bli til en global virksomhet som skaper smiler på menneskers ansikter over hele verden. Mens han vokste opp, hørte han skeptiske venner og voksne snakke om kunstige søtstoffer i den tyggegummi de tygde hver dag. Han la merke til at deres smil bli borte da de nevnte det. Han skjønte at det var på tide å gi folk en tyggegummi som de kunne tygge med glede og god samvittighet, en tyggegummi de kunne kalle for PUR!

PUR ble grunnlagt i 2010 og ble bygget på grunnleggende prinsipper om å lage enkle produkter for å fremme en sunnere livsstil, til rimelige priser og uten at det går utover smak eller kvalitet. Mens antall helsebevisste forbrukere fortsatte å vokse, satte deres lille, men lidenskapelige team igang med å lage produkter som alle kunne nyte trygt, med glede og god samvittighet!

Med et bra produkt og med fokus på kundeservice, gikk de fra dør til dør for å spre ordet om å bli kvitt aspartam i tyggegummi ved hjelp av PUR Gum. Takket være den positive tilbakemeldingen fra deres forbrukere, lanserte de PUR Mints i 2015, og fortsetter i dag sin satsing “Kick Aspartame®” over hele verden.

De mener at alle burde kunne nyte produktene deres uten bekymringer, uansett kostholdsvalg eller restriksjoner. Hver dag fortsetter de å lytte til og forstå behov til deres forbrukere, venner, og familie og streber etter å tilby alle fantastiske produkter mens de fortsetter å vokse over hele verden.

PÜR GUM tyggegummi er sukkerfri og vegansk. 

Vekt 0.013 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Søtningsmiddel: Xylitol 66%, gummibase (med antioksidant: E306), fortykningsmiddel: gummi arabicum, fuktighetsgivende middel: E422, naturlige smaker, glasur: E903.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g 

Energi 711kJ / 171kcal

Fett <0,5 g

– hvorav mettet fett <0,1g

Karbohydrater 68g

– hvorav sukkerarter <0,1g

Protein <0,5 g

Salt 0,01g

Allergener

Vegansk, melkefri, nøttefri, soyafri og glutenfri. Det kan virke avførende ved stort inntak. Hold den unna hunder – den inneholder xylitol.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen