Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Oppskrifter
Artikler

True Gum Mint & Matcha tyggegummi økologisk, 20 g

35, -

Tilgjengelighet 14 på lager

Fri frakt over 999, -
Frakt fra 79 kr
Gratis frakt over 999 kr
Rask levering - 1 - 4 virkedager

Naturlig tyggis uten plast, astpartam og kunstig smak. Vegansk og 100 % nedbrytbar.

 

True Gum Mint & Matcha tyggegummi økologisk, 20 g 

True Gum tyggegummi er økologisk, sukkerfri og plastfri. Naturlig tyggegummi uten plast, astpartam og kunstig smak. Vegansk og 100 % nedbrytbar. Dykk inn i en frisk verden av naturlig mynte som får et hvert smil til å skinne. Med en generøs dash av rått matchapulver! Glutenfri.

Om produsenten

Ideen om å produsere en plastfri tyggegummi ble født under et middagsselskap da Peter tilbød Morten en tyggegummi. De var begge vanlige ‘tyggere’ og tygget tyggegummi flere ganger om dagen, men det slo dem at ingen av dem faktisk visste hva som var innholdet i en tyggegummi.

Det grønlige neonfargede tyggegummien stod plutselig i ganske sterk kontrast til det sunne økologiske måltidet de nettopp hadde tilberedt og spist, så de bestemte seg for å undersøke dette. Etter noen raske søk på telefonene deres, fant de ut at konvensjonell tyggegummi er laget av syntetisk gummibase, som inneholder de samme plastingrediensene som finnes i plastflasker, lim og bildekk. Ikke akkurat noe de ønsket å fortsette å tygge på.

Overrasket over oppdagelsen, men ikke villige til å gi opp tyggegummivanene, bestemte de seg for å lage sin egen tyggegummi. Mer enn ett år senere, etter utallige timer og mislykkede forsøk på hjemmekjøkkenet, ble oppskriftene endelig perfeksjonert og True Gum ble en realitet.

Fra et ombygget lager i sentrum av København produseres True Gum i dag av et lite team med lidenskapelige tyggegummi-elskere, som hele tiden jobber med å sikre topp kvalitet i hvert enkelt stykke kjempegummi. De bruker kun de beste ingrediensene og sørger for att gummien er nedbrytbar.

Chicle gummibase
Istedenfor å bruke en tradisjonell plastfylt tyggegummibase, bruker de chiclebase, som kommer fra Sapodilla-treet. Den høstes bærekraftig, og ingen trær blir hugget ned eller skadet. Det gir faktisk de lokale ‘chiceleros’ et insentiv til å beskytte og bevare trærne.

Plantebaserte søtstoffer
De bruker søtstoffene med et lavt kaloriinnhold – stevia glykosider og xylitol. Stevia glykosider er en sukkererstatning og stammer opprinnelig fra planteblader, mens xylitol har sin opprinnelse i bjørk.

Naturlig
Gummien inneholder ingen kunstige ingredienser, uten at det går utover smaken. Kun naturlige smaker fra naturlige ingredienser, og dette kommer aldri til å endre seg.

Vegetabilsk glyserin
For å hindre at gummien tørker ut tilsettes det litt vegetabilsk glyserin. Det meste av glyserin som brukes i dag kommer fra palmeolje, men de ønsker ikke å bidra til avskoging av palmer. I stedet bruker de rapsfrøglyserin.

True Gum tyggegummi er vegansk og sukkerfri, 100 % nedbrytbar.

Vekt 0.03 kg
Merkevare/produsent

Ingredienser

Naturlig søtning (xylitol, steviolglycosider), naturlig gummi (manilkara zapotilla), fuktighetsmiddel (vegetabilsk glycerin), matcha, naturlig aroma, spirulinaekstrakt.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g

Energi 535kj/132 kcal
Fett 1,1 g
Karbohydrater 68 g
– Hvorav sukkerarter 1,4 g
Protein 0 g

Allergener

Vegansk, soyafri, nøttefri og glutenfri. Ingen kjente allergener.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

Rull til toppen